Örgüyü başkasına vermek

ya ınsan ayrılınca bıttı dıye dusunup atabılır ama
usuyene verdım demıs boyle gerılmıssınız bırde attım dese kım bılır neler olurdu

bırde sureklı ayrılıp barısırsanız bu iş dikiş tutmaz
Bi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be 😜

Bi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be 😜
E beyenmemiştir belki, beyenip kullanmak zorunda mı adam 😂

35-38 🥴
İkimizin de ilk değil
Sayfa şu an abooo çekiyor farkındayım 😀
Küçük bir baygınlık geçirdim bunu okuyunca.

35-38 🥴
İkimizin de ilk değil
Sayfa şu an abooo çekiyor farkındayım 😀
Olgun bir yaştasınız, siz emek vermiş bir şeyler örmüşsünüz ama yine de adama çıkışmanız fevri bir hareket bence, o anda sizin kadar detaylı düşünmemiş, para vereyim, üstümdeki montu vereyim diye düşünmemesi kavga sebebi olmamalı, sonuçta ihtiyaç sahibine yardım etmeyi düşünerek vermiş.
20'li yaşlarda olsanız anlarım ama 35 yaşındaki biri için incir çekirdeğini doldurmayacak bir kavga sebebi bence, aranızda başka sorunlar varsa bilemem.

e askolsun 35 yasında ınsanlarmıssınız ben sızlerı gercekten 20 yasındasınızdır sandım
bosuna zaman kaybı degıl mı bu sekılde bır ılıskı
aranızda gercekten bır bag olsa bır kus bı barısık boyle alengırlı olmazdı
saglam adımlarla ılerlemek daha ıyı olmaz mı?

e askolsun 35 yasında ınsanlarmıssınız ben sızlerı gercekten 20 yasındasınızdır sandım
saglam adımlarla ılerlemek daha ıyı olmaz mı
saglam adımlarla ılerlemek daha ıyı olmaz mı?
size katılıyorum bu şekil bi ilişli bana göre değil ama oluyor işte. Sanırım bu son damla oldu 🤷‍♀️

X