- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Kesinlikle
Bak tek işine gelen yoruma cevap verdi. Diğer arkadaşlar haklı ama benden söylemesi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle
Fesat düşünceleri gel bana sorayyy hıc boyle dusunmemıstım
Sıra ileBak tek işine gelen yoruma cevap verdi. Diğer arkadaşlar haklı ama benden söylemesi :))
İlişkiniz bu darbeyi, harcamayı kaldırmaz bence artık.Buradaki olay paylaşmak değil ama paylaşmak kisvesi altında bişeyleri harcamak elden çıkarmak
Bence de, yoksa sokaktaki çocuklara da örüp dağıtayım. Olay bu değil kiİlişkiniz bu darbeyi, harcamayı kaldırmaz bence artık.
Bi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık beya ınsan ayrılınca bıttı dıye dusunup atabılır ama
usuyene verdım demıs boyle gerılmıssınız bırde attım dese kım bılır neler olurdu
bırde sureklı ayrılıp barısırsanız bu iş dikiş tutmaz
O zaman tüm köprüleri yık bence .Bi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be
Yaşlarınız kaç ve ilk ilişkiniz mi?Buradaki olay paylaşmak değil ama paylaşmak kisvesi altında bişeyleri harcamak elden çıkarmak
O yoldayım.O zaman tüm köprüleri yık bence .
35-38Yaşlarınız kaç ve ilk ilişkiniz mi?
E beyenmemiştir belki, beyenip kullanmak zorunda mı adamBi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be
Küçük bir baygınlık geçirdim bunu okuyunca.35-38
İkimizin de ilk değil
Sayfa şu an abooo çekiyor farkındayım
neyyyy 35 üstü mü yaşlarrr?ve açılan konu da bu.ben şokkkk35-38
İkimizin de ilk değil
Olgun bir yaştasınız, siz emek vermiş bir şeyler örmüşsünüz ama yine de adama çıkışmanız fevri bir hareket bence, o anda sizin kadar detaylı düşünmemiş, para vereyim, üstümdeki montu vereyim diye düşünmemesi kavga sebebi olmamalı, sonuçta ihtiyaç sahibine yardım etmeyi düşünerek vermiş.35-38
İkimizin de ilk değil
birine atkı hediye edersem çip de takacağım ki atkının akıbetini devamlı takip edebileyimmKonuya kalıp olarak bakınca evet ben de sizin gibi düşünüyorum ama içeriği biraz değişik işte
Bilsem böyle olacak ben de takardımbirine atkı hediye edersem çip de takacağım ki atkının akıbetini devamlı takip edebileyimm
e askolsun 35 yasında ınsanlarmıssınız ben sızlerı gercekten 20 yasındasınızdır sandımBi küs bi barışık ilerliyoruz ben de sevmiyorum böyle ama oluyor yani, biliyor ki barışacağız benim emeğimi sokağa atmak bu, yardımseverlik fln değil. Polyanna olmayın gerçekler görün azcık be
Ben onu onun üzerinde görmek üzere ördüm. Dese ki şu köşede çocuk var gidip alayım örteyim ısıtayım çocuğu.Emeğini neden sokağa atmış oluyor? Daha yarar bir amaca hizmet etmiş. Her şeyi romantize etmeyiverin, aşkınız eksilmez.
e askolsun 35 yasında ınsanlarmıssınız ben sızlerı gercekten 20 yasındasınızdır sandım
bosuna zaman kaybı degıl mı bu sekılde bır ılıskı
aranızda gercekten bır bag olsa bır kus bı barısık boyle alengırlı olmazdı
saglam adımlarla ılerlemek daha ıyı olmaz mı
size katılıyorum bu şekil bi ilişli bana göre değil ama oluyor işte. Sanırım bu son damla oldue askolsun 35 yasında ınsanlarmıssınız ben sızlerı gercekten 20 yasındasınızdır sandım
bosuna zaman kaybı degıl mı bu sekılde bır ılıskı
aranızda gercekten bır bag olsa bır kus bı barısık boyle alengırlı olmazdı
saglam adımlarla ılerlemek daha ıyı olmaz mı?