- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
hülyacım benim şöyle bi sorunum var...oğluma yelek örüyorum arkasını 74 ilmektkn başlayıp bitirdim ön parçaları kaçar ilmekle başlayayım lastik için ilmek çıkarmk istiyorum nasıl yapacağımı tam olarak bilemiyorum bana yardım edersen çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...
hülya abla sana gecende sordugum sac orgülü krem kazagı yapamayacagımı düsündüm ve daha kolay birşey buldum
ben bunun gibi beli lastik olan böle delikli uzun kollu bişi yapsam,yakasını v yapsam sen bana yardımcı olabilir misin??yani sorularım var
1.istegim ip,şiş ve ilmek sayısı önermen 36-38beden icin.sen haşır neşirsin ya tahmin edersin,ben nezman kafamdan ilmek atsam tutmuyo.. :)
2.si yakayı hani sonradan ilmek cıkarıp böle lastik oluyo ya o nası oluyo?
bide acaba hırka olarak olsa daha mı güzel olur sanki :bbo:
Offf Peki Bana Burda Başka Yardim Edecek Kimse Yokmu
BU NASIL ÖRÜLÜYOR ANLATABİLİR MİSİN BİRDE BEN BATTANİYE EKLEMİŞTİM KAÇ İLMEK OLDUĞU ONUDA SÖYLERMİSİN HÜLYACIĞIM YA ÇOK FAZLA OLDUM KUSURA BAKMA
renkli kareli battaniye
BU NASIL ÖRÜLÜYOR ANLATABİLİR MİSİN BİRDE BEN BATTANİYE EKLEMİŞTİM KAÇ İLMEK OLDUĞU ONUDA SÖYLERMİSİN HÜLYACIĞIM YA ÇOK FAZLA OLDUM KUSURA BAKMA
renkli kareli battaniye
emel sen karar ver ben ikisinide bilmiyorum serdansenay bana tomurcukla dedi o nasıl sence
slm hülya ben desenli örgüler oluşturmak istiyorum fakat bi çok ipi bi arada örmek zor oluyor başka bir tekniği varmı tşk
hülyacım alttan başlayıp biraz ördükten sonra örgüyü üçe ayırıp kol açıklığı olana kadar ayrı ayrı örüp sonra birleştirmeyi düşündüm sence nasıl olur
EMELCİĞİM KALP ŞİŞTE NASIL YAPILIYOR
BU KALPLERİ NASIL YAPCAM