Örgü Örgü bilmeyenler ya da yeni başlayanlar

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Omuzları dikerseniz yaka düzgün olmaz canım.Dikmeden ilmek alın anladığıma göre V yaka olacak..Omuz dikmeden ilmek çıkarın işiniz kolaylaşsın.a.s.

hülya hanım hayır ve yaka değil..
hanı bu önden düğmelı kazaklar varya yaka kısmına önden 2 düğme koyacağım tek....

merhaba kızlar,
bende koza ipten battaniye örmek istiyorum nasıl yapılır anlatırmısınız?

merhaba kızlar,
bende koza ipten battaniye örmek istiyorum nasıl yapılır anlatırmısınız?

Ben ördüm canım bak.
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/220487-hulyanin-cicileri-4.html
42 ilmekle başladım koza ipinin özelliği o kozaları düz tutup 2 cm lik ip payını örmek..Çok basit canım..Haroşa örüyorsun zaten 1 ilmek oluyor çok kısa olduğu için ip payı.
Örülüşü de burda.
Dut İp & Ponpon İp & koza ipten atkı yapılışı | Gülselim

42 ilmekle başladım koza ipinin özelliği o kozaları düz tutup 2 cm lik ip payını örmek..Çok basit canım..Haroşa örüyorsun zaten 1 ilmek oluyor çok kısa olduğu için ip payı.
Örülüşü de burda.

çok sağol canım
birşeyde sorucam 2 kat falan örmüyosun değilmi yani örgü bittiğinde delikli durmuyo?

Hayır canım örgü gayet sık duruyor ama ben o bir haroşayı sık sıkı 2 haroşa ördüm delik kalmasın diye öyle yapabilirsin.

oklava ile örgü öğrenmek için için bide buna bakın
Broomstick-Grundanleitung

bu örnek süper yaa keşke bende becerebilsem böle şeyleri.kızıma bere başladım ama kendi kafamdan yapmaya çalışıyom nasıl şekle girer bilemiyom deniyom deneme yanılma yöntemi ile öğrenmeye çalışıyom bakalım ne çıkcak ortaya bitince resmini koyarım buraya

reglan kollu bir kazak örmeye başladım ve koltuk altı bölümüne geldim..lastik örüyorum model olarak..116 ilmekle başlamıştım erkek kazağı bu ..şimdi kaç kesmeliyim koltuk altını kasmaması için ..dört kesip sonra bir bir mi devam edeyim yoksa nasıl yapayım bilemedim ..birde arka 116 ilmek olunca ön için 120 mi başlayayım XL beden giyen biri için..yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ..

Arkadaşlar, şimdi tek renk örülen bi kazağın önüne başka bi renkten dikine bi çizgi yapmak istiyorum. Renkten renge geçerken delik oluşuyo. Orda bi teknik var o delik olmasın diye ama ben bilmiyorum. Bi tarif eden olsa. Ya da internetten arıyım dedim ama ne diye arayacağım bilemedim. Rankten renge geçme falan diyorum pek bi şey cıkmıyo. Anlatabilmişimdir derdimi inşallah. Yani enine çizgilerimde sorun yok da dikine yapınca işte delik oluyo. O ipliği alırken başka bi türlü bi alma şekli var onun ama ne? Yaa bi bilen söylesin bana lütfen.

merhabalar. internette anlatımlı bir yelek modeli buldum. anlatımında 16 düz+1 tera+ 14 düz şeklinde devam ediyor. tera ne demek, nasıl yapılıyor? bilgisi olan var mı?

elde örebildiğimiz herşeyi makinede örebilir miyiz?Ne farkı var?

Makine örgüsü el örgüsünden daha ince olur, makine örgüsü daha sıkı dağa sağlam olur bir de dikiş bakımından.Makinadaki desenleri daha kolay kurarsınız. bir ayarlama ile kendisi örer.

Merhabalar, sol elinizde beyaz olsun, sağ elinizde siyah şimdi rengi değiştirirken alttan ipi yürütüyorsunuzya sola siyahı alın sağa beyazı yani ipleri yer değiştirin delik oluşmaz.

Merhaba,ben reglan keserken 3 ilmek kesiyor ve sonrasında 1+1 devam ediyorum ama 4 de kesebilirsiniz.Bir de ben arka kaç ilmekse önü de aynı ilmek yapıyorum, ama size kalmış.XL ve lastik 120 ilmek,şiş numaranız nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…