- Konu Sahibi Cevrimhici
-
merhaba ben yeni aranıza katıldım ve daha bugun konuştum arkadaslarımla örgü örmeyi şapka nasıl örülür ona bakacaktım bu kadar tesedüf olur size tşk ederim yana düşen şapkalardan örmeyi istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
merhaba ben haroşanın nasıl örüldüğünü bilmiyorum bana yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler
çok güzel anlatmışsınız hepinizde sayenizde bende örgü örüyorum kızıma süeter ördüm fakat lastiğini sonradan ördüm yaka ve kol lastiğini ben öyle değilde birlikte örmek istiyorum onu nasıl yapacağım bunu bilen varmı acaba aranızda eğer anlatırsanız sevinirim
çok teşekkür ederim Hülyacım mümkünse birde yakaya lastiği nasıl koyacağım onuda anlatabilirmisin
hülyacım ben bolera kazak örmek istiyorum ama nasıl yapılcanı ve model bulamadım bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim canım benim şimdiden teşekkürler
: hülyaaaaaaaaa ya çok sağol ne kadar emek vermişsin.allah razı olsun.
ben selanik atkı ördüm ama şapkasını öremedim.4 parmak ördüm devamını getiremedim.yardımcı olursan sevinirim.
QUOTE]
bu çok güzel bi model.
bende sanırım aynı yünden var hemide 10 tane 2 yıldır filan bekliyor. rengide yakın sayılır.
böyle sıkmayan uzun rahat ve motifli bişey yapmak istemiştim. ama becerim pek yeterli gelmemişti.
bu motifi bilen iri olabildiğince basit bi şekilde anlatır mı acaba. özellikle hülya hanım çok güzel anlatıyosunuz :asigim:
valla çok makbule geçer. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?