- Konu Sahibi Cevrimhici
-
ya kızlar allah aşkına bi bana şu arttırmayı anlatsın... ilk sayfada yazanı anlamadım.. bu işi nası yapıyoduk?unutmuşum:1rolleyes:
saç örgülü bebek yeleğinin yapılışını anlatır mısın?Üsttekinin modeli. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
hülya ben örmeye başladım bu örneği.lastiği yaptım.6 sıra düz ördüm.ama saç örgüsünü çıkaramadım.4 ilmeği 3.bir şişemi alıyoruz?çapraz örmek nasıl oluyo.kusura bakma henüz çok acemiyim.biraz yardım edersen sevinirim
canım merhaba
ben saç örgüsünü ayrıntılı istiyorum ama
normalde örgü örmeyi biliyorum
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
5 zincir çerek yuvarlağı yapın.
1. sırayı tığın üzerine ip atarak bir seferde çekerek bitirin.
2. sırayı bir tane örüp bir tane artırın.
3. sırayı üç örüp bir artırın.
4. sırayı dört örüp bir artırın.
4. sıradan sonra düz örmeye devam edin.
Şapkanın yarıçapı 7 cm ve boyu 18 olunca dört taraftan tekrar dört tane daha artırın , burası şapkanın kıvrılacak , dışa gelecek kısmı. Sık iğne yaparak yani tığın üzerine iplik atmadan istediğiniz kıvrımı elde edinceye kadar örün . Kolay gelsin.
merhabalar ben bi yelek örmeye çalışıyorum ama nasıl ilik açıldığını unutmuşum.düz örgüde nasıl ilik açıldığını bana anlatabilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim
çiçegi nasıl yapcaz peki anlatırsan çok sevinirim
canım ilik açacağın kısma gelince şişin üzerine ip sararsın (arttırma yapar gibi) sonra sıradaki iki taneyi bitlikte örersin (kesmiş olursun) ters sırada şişin üzerine doladığını düz örersin. delik olur. kolay gelsin.merhabalar ben bi yelek örmeye çalışıyorum ama nasıl ilik açıldığını unutmuşum.düz örgüde nasıl ilik açıldığını bana anlatabilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?