- Konu Sahibi dusuneninsan
-
ya kızlar valla alemsiniz.insan vücudunu hiç mi tanımaz.anladığım kadarıyla genellikle kızlar hatta erkekler bile tam bilemiyo bayanlarda orgazm olduğunda bi sıvı çıkıp çıkmadığını.bu çok normal çünkü herkeste böyle bi sıvı olmuyo.ama ben kendimden biliyorum oluyo.bikaç ay önceye kadar hiç böyle bişey olmuyodu.bikaç siteden bu türde yazılar okudum.ve samimiyetine inandığım bi bayan kendisinde bunun olduğunu internetteki videoların sahte olmadığını sadece abartı olduğunu söylemişti.bende merak ettim ve araştırdım.bunun nasıl yapılabileceği ile ilgili videolar var ama türkçesini ben bulamadım.ingilizce vardı.ben kendi kendime denedim :) ve oldu.resmen şoka girdim.çok fışkırma olmadı orgazm olduğum anda metrelerce değil ama 40 cm fışkırmıştır.şimdi ne gerek var diyenler olucaktır ama bu insanın kendini daha iyi hisetmesini sağlıyo ve cinsel ilişkiye hareket getiriyo.inanın sizde yapabilirsiniz ve tam boşalırken bişeyi fışkırtmanız için ıkınmanız gerek.bu kesinlikle idrar değil.kokmuyo renksiz.ve geldiği yer vajinanın girişinin tam bikaç santim üstünde ki bir delik.dış tarafta.bu deliği ben sonradan farkettim.bilimsel açıklaması var biraz araştırabilirsiniz.sıvı için özel bir torba var iç tarafta.böylece son noktayı koydum sanırım.sorularınız varsa cevaplayabilirim bu konuya hakimim :))
yok vajinal orgazm olmuyorum ben.masturbasyon sırasında tam orgazm anında kendini bırakmak yerine ıkınmak gerekiyo.hemen gerçekleşmeyebilir.bunun için kegel egzersizlerini öneririm.yani klitorisini sıkıp bırakıcaksın.gün içinde bi kere 100 kere sıkıp bırak mesala.bu egzersiz daha iyi vajinal kaslara sahip olmanı sağlar.daha sağlılklı olursun.ama denedikten sonra hemende gerçekleştirebilirsin tabi bilemem
kegel egzersizleri bayanlar için önemli bişey.fışkırma gerçekleşsin diye değil.nasılki spor yapıp bacak kol göbek çalıştırıyorsak vajinamızıda çalıştırmamız gerek.ilerki yaşlarda idrar kaçırma olmaz.rahat doğum yaparız.ben önerdim çünkü kaslar daha fit oluyo.yani şiddetli orgazma ulaşılıyo.ben egzersizden sonra fışkıtmıştım.belki alakası yoktu bilmiyorum.aslında daha çok zevk vermiyo.sadece bi kaç kez daha üst üste orgazm oluyo.ve o duygu etkiliyo insanı.tavsiye ederim
rica ederim.benimde annem idrar kaçırma problemleri yaşamıştı ameliyat oldu.bu egzersizi g noktasını araştırırken bulmuştum.şimdiden farkediyorum yararını.herkes yapabilir bence hiç zor değil.oturduğun yerden yapmakta ne çıkarki
bu arada g noktası ile ilgili soru olursada cevaplayabilirm.sevgilim sayesinde onuda keşfettim.farkediyorumda insan vücudunda bilmediğimiz bir sürü bölge var.neden bilebilecekken reddedelim ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?