- Konu Sahibi dusuneninsan
kızlar o ilişkiye başlamadan önce gelen sıvı kayganlaştırıcı bişe değil hani o öpüşürken bile gelebilir. ama bahsettiğimz orgazm bildiğimiz idraryani kadın orda çok rahatlaıo zevk alıo orda idrar kaçıo bi anda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bravo soruya harika ve enteresan
nasıl bi çocuktun merak ettim nasıl sorularla anneni babanı terlettin acaba
şincik onu bende merak etmiştim bazılarında oluyormuş su gibi akışkan birden çıkan bi hatta suya benzeyen bişey ki o ilgili bölgeyi çok fazla uyardığından kimi kişilerde bildiğimiz işeme oluyormuş ama tabi o kadar dolu dolu değil olay o yani
çok soru sorup terletirdim gerçekten :):))
yok ya işeme degil,insan bilmez mi işeyip işemedigini,olur mu yaa:76:işeme degil bildigin birz katı kaygan sıvı.alışkanlık getirmeyecek kadar bazen mast. yaptığmda oluyor yani:96:
zevk aldığınız zaman bu sıvı salgılanıyor,orgazma yakın miktar iyice arttığı için orgazmdan sonra vajen ve rahim kasıldığı için dışarı akıyor.işeme olayını ben ilk kez duydum şaşırdımda
evet bencede işeme zaten işemedir ..
senin dediğini bana bi arkadaşda dedi katı beyazımsı şeyler gelio ilişkide diye....kimisi kadından asla böle bişey gelmez dio ama o benim evli arkadaşım benden gelio valla diyo
yabangülüm doğru demiş. o zevk sıvısı ilişki boyunca veya sadece tahrik olunduğunda, hayal kurarken bile salgılanır.
orgazm zevkin doruk noktası olduğu için orgazm anında bu sıvının yoğunluğu ve miktarı hat safhaya ulaşır.
vajina kaslarının orgazm sırasında kasılıp gevşemesiyse sıvının dışarı akmasına sebep olur.
tabi ki bu sıvının içinde sperm benzeri bir şey yoktur çünkü bildiğiniz gibi kadınların üreme hücresi yumurtadır.
yumurta, yumurtalıklarda üretilir, daha sonra fallop tüplerinden geçerek üremeye hazır hale gelir.
yumurta spermden yaklaşık 250.000 kat büyüktür ve hareketsizdir (ana kraliçe mübarekk).
dolayısıyla boşalma veya zevk sıvısı içinde kadınla ilgili bir üreme hücresi görmeniz söz konusu değildir.
yumurta durur, spermler yumurtaya ulaşmaya çalışırlar. bu sebepten spermler hareketlidir ve erkeğin boşalma sıvısı sperm içerir.
ha bu arada bildiğim kadarıyla kadının orgazm anında saldıladığı sıvı glikoz ve aminoasit içeren organik bir sıvı.
keza erkeğin de öyle. zaten spermler de bunlardan oluşuyor. özünde aminoasit, glikoz falan yani.
Bende bu konudaki bilgilerimi paylaşayım,, rengi beyaz olan biraz koyu olan sıvı bizim savunma sistemimiz yani normal flora denilen bakteriler. çok hassas bir bölge olduğu için sürekli olur zaten o ilişki esnasında artar yada bazen azalır..
Ben bu beyaz sıvı neden oluyor olmasın diyordum biraz araştırma yapınca iyikide varmış dedim çünki o olmazsa enfeksiyonlara açık oluruz .günlük pedler iyi oluyor bunun için...
Diğeri ise salya aslında,, limon yada turşu görünce, düşününce ağzımız sulanırya seks düşününce yada yaşayınca beyin ilgili bölgeyi uyarıyor hazırlanması için o da zevkle ilgili birşey ve boşalımla..
Biri koruma , diğeri zevk amaçlı..:92:
katkın için teşekkürler çgdem :) gerçekten de buna "işeme" diyenlerin bu fikirlerini düzeltmeleri gerekiyo
ilişkiye rahatça girmeyi sagladıgını biliyorum. en dogal ve zararsız kayganlastırıcı yani