- Konu Sahibi dusuneninsan
-
Bence o dedigin iliski sirasinda gelen kayganlastirici sivi, orgazm sirasinda kasilmalarla birlikte disariya daha fazla aktigi icin bosalma gibi görünüyor.
Bu arada böyle bir soru sordugun icin tebrik ediyorum seni. Merak iyidir.
Benim merak ettigim sey de su; klitoral orgazmla vajinal orgazm ayni siddette mi oluyor ve ayni zevki mi veriyor?
biz kadınlar o kadar farklı özelliklere sahibizki inanıyorum bu durumdada farklı fikirler olacaktır bana göre her ikiside keyifli ama vajinal orgazm daha keyifli tersini söyleyende olabilir dediğim gibi herkese göre farklı bir durum olabilir
Ben de böyle düsünüyorum ama bir cok kadin vajinal orgazmi yasayamadigi icin bilemiyor olabilir. :44:
penisin vajinaya rahat girmesini sağlıyor, arkadaşımın dediği gibi en doğal kayganlaştırıcı ..
:):)
cevabı olan yok mu yaaa
orgazmda bir sıvı gelmiyor ki yani öyle dışarıya akacak kadar..sadece kasılmalar oluyor..yada bilmiyorum bendemi öyle oluyor
orgazmın en üst noktasında okadar gevşiyorki vücut.hiç bir kas kontrolu kalmıyor.o yüzden idrar istem dışa dışarı boşalıyor.yani çiş yapar gibide hissetmiyorsun.tutamıyorsun boşalıyor içinden elinde olmadan.birkaç kez yaşadım.ne kadar utanmıştım eşime karşı.tutamadımda
kızlar o ilişkiye başlamadan önce gelen sıvı kayganlaştırıcı bişe değil hani o öpüşürken bile gelebilir. ama bahsettiğimz orgazm bildiğimiz idraryani kadın orda çok rahatlaıo zevk alıo orda idrar kaçıo bi anda
orgazm olduktan sonra kokusundan rahatsız olan varmı?
ben bilmiyorum filrim yok ama bi evli arkadaş demişti çok iğrenç kokuo diye
çok şaşırmıştım koktuğunu ilk defa duydum ama demekki öleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?