Orgazm olmakta zorlanmak

Hemsirehanim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
1.390
929
Kızlar selam.1 yıldır evliyim fakat merak ettiğim bir şey var evliliğin ilk zamanlarında orgazm olamıyordum sonralarda ise olmaya başladım ama kendi çabamla bazen o noktoya ulaşmak yoruyor beni yani zor oluyor.Sizde durumlar nasıl hemen orgazma ulaşıyor musunuz veya önereceğiniz şeyler var mı ?Yardımcı olursanız çok sevinirim

Sık pozisyon değişimi, muhakkak size daha keyifli gelecek bir pozisyon vardır. Bir de ön sevişme süresi çok önemli eşiniz bir süre sizinle ilgilenirse de ilişkiye geçmeden o kıvama daha rahat gelirsiniz

Sık pozisyon değişimi, muhakkak size daha keyifli gelecek bir pozisyon vardır. Bir de ön sevişme süresi çok önemli eşiniz bir süre sizinle ilgilenirse de ilişkiye geçmeden o kıvama daha rahat gelirsiniz
Evet hoşlandığım pozisyon var ama eşimde kendini durdurmakta zorlanıyor o pozisyonda yani aşırı zevk alıyor o yüzden devam edemiyoruz.Sanırım ön sevişme bizde kısa oluyor ve oral denemiyoruz.

Evet hoşlandığım pozisyon var ama eşimde kendini durdurmakta zorlanıyor o pozisyonda yani aşırı zevk alıyor o yüzden devam edemiyoruz.Sanırım ön sevişme bizde kısa oluyor ve oral denemiyoruz.
Geciktirici de kullanabilirsiniz. Koku benim için çok önemli mesela ortamda muhakkak güzel tınılı erotik müzik , tütsü kokusu , güzel iç çamaşırı ve ortalama bir ön sevişme zihnen sizi daha çok hazırlayacaktır. Dilediğinize ulaşırsınız umarım

İnanın deniyorum mumlar kokular ve hazırlıklı olurum hep güzel giyinirim.Eşim antidepresan kullanıyor onun etkisiyle gecikiyor zaten orgazm olmak için aşı olanlar varmış sanırım siz bu konu hakkında bir bilgiye sahip misiniz önerir misiniz?Birde siz kolay bir şekilde mi orgazm oluyorsunuz ben vajinal orgazmı hiç yaşamadım hep klitoral oluyor yani bazen düşünüyorum acaba bende bir sorun mu var diye

Ben aradaki farkı bilmiyorum farkı neymiş
o sıvı çıkışını yaşıyorum ama her defasında
Yani klitoral olan klitoris uyarılarak olan vajinal olanı hiç yaşamadım tarif bile edemem.Sıvı çıkışı dediğiniz zevk suyundan hariç bir şey olsa gerek onuda hiç yaşamadım.Onu yaşadıktan sonra isteğiniz tamamen bitiyor mu? Yani ben orgazm olduktan sonra tekrarında olmak istiyorum acaba tam anlamıyla orgazm olamıyor muyum aklımda deli sorular

Yani ben önce doğal her türlü yöntemi deneyip sonrasında diğer yollara başvururum. Aslında orgazm çoğu zaman zihinde bitiyor. Zihnende kendinizi o senaryoya hazırlamanız gerekli. Kolay orgazm olmuyorum ama vajinal orgazm da oluyorum bazen klitoral orgazmda. Üstte olduğunuz pozisyonlar kadınları tetikleyebiliyor keyif noktasında. Ve o Keyif aldığınız an zihninizinde çevreden ayrışmış sadece keyif kısmına odaklanmış olması gerekiyor. Ayriyetten çok ıslanmış olmak ya da eşinizin senkron olmaması bazen bu gibi şeyler orgazma engel. Farklı mekanlarda da birlikte olmayı deneyin bence o zaman daha doruklarda olabiliyor. Enn en son iğne gibi çarelere ancak gidebiliriz.

Bu sıvı olayına çoğu kişi inanmıyor forumlarda yazıyorlar bunu çok az kadın yaşayabildiği için inanmamalarını anlıyorum,hayır benim istediğim bitmiyor duruma göre üç dört kez dahi üstüste olmak isteyebiliyorsunuz

Şöyle söyleyim üstte olduğumda zıplayarak değilde ileri geri yaparak yani bir nevi içimdeyken sürtünerek orgazm olabiliyorum hatta bu durum eşimi rahatsız edebiliyor Vajinal orgazmı nasıl yaşıyorsunuz yani farkı ne?Bazen o hazza çok yaklaşıyorum zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum kendi çabamla olması gerekiyor kızlar yaaa tek değilim biliyorum ama üstesinden gelmek istiyorum artık…

Çünkü en doğal hakkın bu , vajinal orgazmda rahim neredeyse girişinden ve içine doğru garip bir titreme hazzı oluyor. Sanki birisi vajinanızda son ses hoparlör açmış gibi bir titreşim üstesinden gelmek için bir sürüü yol var bence en önemlisi kendinizi keşfetmek. Eşinizde bazı şeylerden feragat etmeli sizin keyif almanız için ee sizde onun için ediyorsunuzdur cinsel ilişki de tam anlamıyla birbirini mutlu etmekten ibaret. İlişki öncesi haz arttırıcı kahve ya da sizi tetikleyecek filmler falan da izlemek bir seçenek bence. Aklıma başka bir şey gelmiyor umarım tez zamanda dilediğiniz gibi olur

Son düzenleme:
Sıvı olayına kesinlikle inanıyorum yakın çevremden birinden duymuştum çok önceleri ve onun dediğine göre o sıvı geldikten sonra kuş gibi hafifliyorum bütün yorgunluğum ve isteğim geçiyor demişti bazı kadınlar cidden çok şanslı

Kesinlikle öyle istek anlık geçiyor ama devam etmek size bağlı umarım sizde yaşarsınız bunu ama kendinizi olurmuyum olmazmıyım diye şartlamayın akışına bırakın dediğim gibi kesinlikle oral deneyin inanın çoğu zaman iki dakika bile sürmeyebiliyor

Çok teşekkür ederim eşim zaten ben orgazm olmadan boşalmıyor o durumdan şikayetçi değil sadece o pozisyonda bir kaç defa acıdığını söyledi ben bu yüzden tedirgin oldum umarım hallederim

Kesin deneyeceğim yani artık başka türlü olmayacak gibi.İnanın ilk zamanlarda şartlamıyordum ona rağmen olmuyordu bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…