Orgazm olmakta zorlanmak

Sıvı olayına kesinlikle inanıyorum yakın çevremden birinden duymuştum çok önceleri ve onun dediğine göre o sıvı geldikten sonra kuş gibi hafifliyorum bütün yorgunluğum ve isteğim geçiyor demişti bazı kadınlar cidden çok şanslı
O sıvı ilişki sırasında geliyor ki zevk aldığın için akıyor ama aa sıvı geldi haz bitti diye bir şey yok ki isteğin de geçmiyor isteğin orgazm olduktan sonra azalıyor şiddetli olursa bir daha istiyorsun

Kızlar selam.1 yıldır evliyim fakat merak ettiğim bir şey var evliliğin ilk zamanlarında orgazm olamıyordum sonralarda ise olmaya başladım ama kendi çabamla bazen o noktoya ulaşmak yoruyor beni yani zor oluyor.Sizde durumlar nasıl hemen orgazma ulaşıyor musunuz veya önereceğiniz şeyler var mı ?Yardımcı olursanız çok sevinirim
Pozisyon ve nekadar uyarıldığınız önemli. İlişki süresi de etkiliyor tabi.

Kızlar selam.1 yıldır evliyim fakat merak ettiğim bir şey var evliliğin ilk zamanlarında orgazm olamıyordum sonralarda ise olmaya başladım ama kendi çabamla bazen o noktoya ulaşmak yoruyor beni yani zor oluyor.Sizde durumlar nasıl hemen orgazma ulaşıyor musunuz veya önereceğiniz şeyler var mı ?Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bazen orgazm olduğunu anlayamayabilirsin belki o anki aldığın zevkle kiyaslayamiyo olabilirsin ilişki sırasında kendinde çaba sarfedip orgazm olman gayet normal bu arada benim fikrimce .ön sevişmeyi uzatabilirsin ve oral degil demissiniz arkadan mi yapiyosunuz ? O ilişki de ne kadar sağlıklı onu bilemiyorum ben pek tasvip etmiyorum

X