- 26 Nisan 2023
- 405
- 409
- 35
- Konu Sahibi Hemsirehanim01
Evet öyle ilki çok oluyor,ama üstüste olduğunda diğerlerinde o kadar çok sıvı gelmiyorO sıvı yatağı islatacak sekilde oluyor dimi idrar gibi birden boşalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle ilki çok oluyor,ama üstüste olduğunda diğerlerinde o kadar çok sıvı gelmiyorO sıvı yatağı islatacak sekilde oluyor dimi idrar gibi birden boşalıyor
Bn idrar sandim onuEvet öyle ilki çok oluyor,ama üstüste olduğunda diğerlerinde o kadar çok sıvı gelmiyor
Sanki idrar hissi geliyor gibi oluyor dimi. Birde bu bosalma ani iki dakika kadar sürmesi normal miEvet öyle ilki çok oluyor,ama üstüste olduğunda diğerlerinde o kadar çok sıvı gelmiyor
Yok canım o anlık bişey iki dakika neden sürsün o aşamaya gelmek için bazen iki dakika yeterli amaSanki idrar hissi geliyor gibi oluyor dimi. Birde bu bosalma ani iki dakika kadar sürmesi normal mi
Şöyle diyim kasılma ve titreme uzun surer miYok canım o anlık bişey iki dakika neden sürsün o aşamaya gelmek için bazen iki dakika yeterli ama
İki dakika sürüyordur evet süre tutmadım ama :)Şöyle diyim kasılma ve titreme uzun surer mi
O sıvı ilişki sırasında geliyor ki zevk aldığın için akıyor ama aa sıvı geldi haz bitti diye bir şey yok ki isteğin de geçmiyor isteğin orgazm olduktan sonra azalıyor şiddetli olursa bir daha istiyorsunSıvı olayına kesinlikle inanıyorum yakın çevremden birinden duymuştum çok önceleri ve onun dediğine göre o sıvı geldikten sonra kuş gibi hafifliyorum bütün yorgunluğum ve isteğim geçiyor demişti bazı kadınlar cidden çok şanslı
İdrar gibi birden boşalmıyor az az akıyor vajina içi ıslanıyor erkeğin penisine de oldukça bulaşıyorO sıvı yatağı islatacak sekilde oluyor dimi idrar gibi birden boşalıyor
Oldukça açıklayıcı oldu teşekkür ederimİdrar gibi birden boşalmıyor az az akıyor vajina içi ıslanıyor erkeğin penisine de oldukça bulaşıyor
Pozisyon ve nekadar uyarıldığınız önemli. İlişki süresi de etkiliyor tabi.Kızlar selam.1 yıldır evliyim fakat merak ettiğim bir şey var evliliğin ilk zamanlarında orgazm olamıyordum sonralarda ise olmaya başladım ama kendi çabamla bazen o noktoya ulaşmak yoruyor beni yani zor oluyor.Sizde durumlar nasıl hemen orgazma ulaşıyor musunuz veya önereceğiniz şeyler var mı ?Yardımcı olursanız çok sevinirim
Uyarılma konusunda eşim pasif davranıyor şu an onunla bu konuyu konuşuyoruz bakalım ilerleme olacak mıPozisyon ve nekadar uyarıldığınız önemli. İlişki süresi de etkiliyor tabi.
Bazen orgazm olduğunu anlayamayabilirsin belki o anki aldığın zevkle kiyaslayamiyo olabilirsin ilişki sırasında kendinde çaba sarfedip orgazm olman gayet normal bu arada benim fikrimce .ön sevişmeyi uzatabilirsin ve oral degil demissiniz arkadan mi yapiyosunuz ? O ilişki de ne kadar sağlıklı onu bilemiyorum ben pek tasvip etmiyorumKızlar selam.1 yıldır evliyim fakat merak ettiğim bir şey var evliliğin ilk zamanlarında orgazm olamıyordum sonralarda ise olmaya başladım ama kendi çabamla bazen o noktoya ulaşmak yoruyor beni yani zor oluyor.Sizde durumlar nasıl hemen orgazma ulaşıyor musunuz veya önereceğiniz şeyler var mı ?Yardımcı olursanız çok sevinirim