acemıfor msj yolladım..............
Allah rızası için banada yardım edin deli olcam arkadaşlar şöyle anlatayım 9 yılldır evliyim hiç orgazm olmadım kadınların masturbasyon yaptığını bilmiyodum hiç denemedim daha önce ama belki böyle olur alışırım diye denedim sonuç başarısız klitorusuma dokunduğumda hiç bişi hissetmiyorum eşim dokunsada hissetmiyorum ne vajinal nede klitoral orgazm olmadım bu yüzden cinsel isteksizlik başladı gece olupta eşim bişiler istiycek diye ödüm kopuyo artık sevişirken ağlamak istiyorum eşim bi yerlerime dokunup öptükçe soğuyorum çok bitsin hemen istiyorum bilgisi olan lütfen banada açıklasın yoksa giderek vajinusmus olucam diye korkuyorum
Allah rızası için banada yardım edin deli olcam arkadaşlar şöyle anlatayım 9 yılldır evliyim hiç orgazm olmadım kadınların masturbasyon yaptığını bilmiyodum hiç denemedim daha önce ama belki böyle olur alışırım diye denedim sonuç başarısız klitorusuma dokunduğumda hiç bişi hissetmiyorum eşim dokunsada hissetmiyorum ne vajinal nede klitoral orgazm olmadım bu yüzden cinsel isteksizlik başladı gece olupta eşim bişiler istiycek diye ödüm kopuyo artık sevişirken ağlamak istiyorum eşim bi yerlerime dokunup öptükçe soğuyorum çok bitsin hemen istiyorum bilgisi olan lütfen banada açıklasın yoksa giderek vajinusmus olucam diye korkuyorum
Canım sen eşini seviyormusun
ilk evlendiğin zamandadamı birşey hissetmiyordun
Canım sen eşini seviyormusun
ilk evlendiğin zamandadamı birşey hissetmiyordun
ilk evlendiğimde bu kadar değildi ama orgazm olmadım hiç zevk alıyodum tabiki şimdide eşimi seviyorum mesela gündüzleri çok istekli oluyorum o yokken falan ama gece olucağı zaman soğuyorrum..oral yapmak istiyo bana zevk aldırmak için yaparken kötü oluyorum bırak yapma diyorum(((
ilk evlendiğimde bu kadar değildi ama orgazm olmadım hiç zevk alıyodum tabiki şimdide eşimi seviyorum mesela gündüzleri çok istekli oluyorum o yokken falan ama gece olucağı zaman soğuyorrum..oral yapmak istiyo bana zevk aldırmak için yaparken kötü oluyorum bırak yapma diyorum(((
Kesinlikle beyinde bitiyor bence.Uğurbocuuu çok sağol yazdıklarını uygulaycm sizleri de bilgilendiricem kızlar
cnm bizide bilgilendirirsen çok mutlu oluruz bu evlilik için önemli bir sorun çünkü..hepimiz bunun için buradayız herkes birbirine yardımcı olursa ne güzel olur saol şimdiden
evet yaa bir yardım deli olcam artık..çok uğraşıyorum cinsel hayatımızı düzeltmek için ama eşim hiç çaba göstermiyo onu nasıl yönlendirebilirim çok ilgisiz cinsel anlamda değil normal yaşantımızda hiç beni düşünmüyor ama iş cinselliğe geldimi sorun bende oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?