canım siz birbirinizi seviyormusunuz önce bunu bir düşünmenizde fayda var sizin sorununuz orgazm değil bence
birbirimizi sevip sevmediğimizi bilmiyorum yani sevgi var mutlaka bende onda varmı bilmem boşanmayı çok düşündüm ama bunun lafını bile ettirmiyor orgazm olmaya gelince bence sorun o çünkü birlikteliklerimizde ben tam bişi anlamadığım için isteksizlikler başladı bide herşeyi çok kafama takıyorum aklım hep olaylarla meşgul böyle durumda nasıl zevk alırım bilmiyorum psikolağa gitsem diyorum ne diycem bide ilaç bağımlısı olmaktan korkuyorum off çaresizlik
Bence kesinlikle eşinle birlikte psikoloğa gitmelisiniz canım
biz kadınların kafası heran çok şey düşünebildiği için sevişme esnasındada olaya tam odaklamazsan başka şeyler geçirirsen kafanda orgazmı bırak eziyet halini alış ilişki bence baştan dediğim gibi mutlaka bir uzman desteği almalısınız canım eşinin duruma pek kafa yorduğu yok anlaşılan o kendi halinde yaşantısını sürdürüyor sıkıntıyı çekmek sana kalıyor
aynen canım sorunumu iyi anlamışsın ama gel gör kii eşim asla psikolağa gitmez benim gitmemede çok karşı
özelden alıyorum msjlarını güzel geridönüşler var......
Gerçekten çook teşekkür ederim.Emeğine , ilgine sağlık canım.Özel msj hakkım olmadığı için cevap atamadım ama teşekkür etmeden de bırakamadım:) Açık yürekliliğin için tekrardan teşekkür ederim.Sayende olacak inş:)
ama dedıklerımı mutlaka uygula ben sadece bır pozısyonda olabılıyoken artık alısıyorum şimdi diğer pozisyonlarda da oluyorum yavas yavaş istedıgın noktaya gelıyosun yavas dedıgımde bı ıkı ay yanı eger soledıklerımı yaparsan.. yılların gecmesıne degmez ınan insan sevişirken orgazm olmayı ögrenınce yazık dıyo bosuna debelenmiş durmusun dıyo........
Kızlar bende aynı durumdayım çok kötüyüm banada yardım edin eşim anlamıyor onla paylaşamıyorum anlatmaya çalıştığım zaman benden hoşlanmıyorsun ben seni etkileyemiyormuyum beni istemiosun diyo çok zorluyorum artık kendimi dokunması bile artık beni rahatsız edio. Banada msj atın
canım teşekkür ederim şuan bakamıyorum eve gidince bakacağımeşinin bu durumu anlamaması kötü bir durum sadece kendini düşünüp hareket ediyorlar
açıklayıcı bazı bilgileri attım özeline canım
ugurbocügü cgdm01 banada gönderirseniz sevinirim.
ama dedıklerımı mutlaka uygula ben sadece bır pozısyonda olabılıyoken artık alısıyorum şimdi diğer pozisyonlarda da oluyorum yavas yavaş istedıgın noktaya gelıyosun yavas dedıgımde bı ıkı ay yanı eger soledıklerımı yaparsan.. yılların gecmesıne degmez ınan insan sevişirken orgazm olmayı ögrenınce yazık dıyo bosuna debelenmiş durmusun dıyo........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?