- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
kızlar bana yardmcı olurmusunuz..
eşimle birbirimizi çok severek evlendik.nişanlıyken falan cinsel problem yaşayacağımız aklımın ucundan geçmezdi.
çünkü birbirimizle rahat konuşan birbirimizi isteyen iki insandık.
evliliğimizin ilk günü eşim çok gergindi.onun gerginliği beni çok etkiledi.birde üstüne üstlük bunlarda adetmiş düğünün ilk gecesi damadın arkadaşları eve gelip saatlerce otururmuş.ve tam malum zamanda evin zili hiç durmadan çalmaya başladı.o kadar korktumki o an anlatamam.düşünün tam o sırada kapı açılana kadar çalan bir zil.korku utanç sanki yanlış bir şey yapıyormuşuz hissi..
arkadaşları eve geldi .kocaman kahkahalrı ile gülen birsürü erkek.ben yatak odasında bir başıma...
neyse sonra gittiler.ben bu adeti bilmediğim için eşim özür dledi benden.ama o da o kadar gergindiki o gece ben kendimi çok kastım.bende cinsel isteknamına birşey kalmadı.ertesi günlerde de birleşme olmadı.bir ay vajinismus problemi yaşadık.vajinismus olayında eşimin beni çok eleştirmesininde etkisi var tabi.
o ilk bir ay çok değişik bir insan oldu eşim.saçımı yapışım oturuşum kalkışım kıyafeterim hep şakayla krışık eleştiriyordu.bende çok büyük bir özgüven eksikliği oluştu.
akşam olsun istemiyordm.yatak odasına bile girmek istemiyordum.geceleri kabus görüp çığlkla uyanyodum.bir ayın sonunda doktor sayesnde vajnismus olayını çözdük çok şükür.ama bir probem vardı.düşünce olarak eşimle beraber olmak istiorum onun beni arzulamasını istiyorum.ama bana dokuduğunda bile hiç bir etkileşim olmuyordu.bu durmda orgazmda olamıyordum.eşime bu konuda hiçyalan söylemedim.hiç orgazm olmadığımı biliyor.sadece elle uyarılınca oluyorum.ama neden böyle oldu.sanki yıllarca iişki yaşamasak ben ekskliğini yaşamıcam gibi geliyor.ben byle değildim.benim durumum psikolojikmi yoksa fizikel bir sorunmu.artık iyice gerildim ve soğudum.eşimin beniarzuamasını istiyorum ama bende tık yok. sadece bebek için istiyorum
canım bence senin durumun prikolojik eğer imkanın varsa bir uzmanla görüşmen en doğrusu olur