- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #1.461
bence siz önce korunma yönteminizi gözden geçirmelisiniz
okudum arkadaşım.aynen katılıyorum.aynı şeyler bizdede oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence siz önce korunma yönteminizi gözden geçirmelisiniz[/QUOTE
mesajınızı aldım.daha hakkımın dolması için çok var.atamıyorum henüz maalesef.ilginiz için tşk ederim,sağolun
bence siz önce korunma yönteminizi gözden geçirmelisiniz[/QUOTE
mesajınızı aldım.daha hakkımın dolması için çok var.atamıyorum henüz maalesef.ilginiz için tşk ederim,sağolun
rica ederim amacımız birbirimize yardımcı olmak ve paylaşmak
rica ederim amacımız birbirimize yardımcı olmak ve paylaşmak
korunma yöntemimizi gözden geçireceğim dediğiniz gibi.gerekirse ilaç kullanmaya bile başlarım.siz her bünyeye kilo yapmıyor dediniz.%100 güvenli ise ve yan etkisi olmazsa kullanırım
korunma yöntemimizi gözden geçireceğim dediğiniz gibi.gerekirse ilaç kullanmaya bile başlarım.siz her bünyeye kilo yapmıyor dediniz.%100 güvenli ise ve yan etkisi olmazsa kullanırım
doktora danışmadan kullanma derim ama
doktora danışmadan kullanma derim ama
danışacağım sağolun.sürekli tedirginlik ve birbirimizi kontrol olayı ortadan kalkınca net olarak yaşarım belki orgazmi.
ön sevişmeyi uzun tutmaya çalişiyoruz.utanmayı aştık ilk günlerde vardı.ilişki esnasında kısa kısa birşeyler hissediyorum oda belli pozisyonlarda.neden bilmiyorum.mesela arkam dönük uzanıkken çok daha rahat ediyorum ve hoşuma gidiyor.belkide görmediğimden kendimi dinleme şansım oluyor.yüzyüze hayatta yapamıyorum.birşeyde hissetmiyorum
bu utanma ile alakalı değil canım tamamen penisi hissetmekle alakalı ben önceden de dedim büyüklük küçüklük burda devreye giriyor.. arkadan penis dibine kadar girer ve rahim duvarına mı çarpıyor nedir onu bilemem ama bir çarpma yaşanıyor ve bölece uyarılıyorsun o yüzden bu tarz posizyonlar çok zevkli gelir. ben de aynı şekilde yüzyüze normal ilişki esnasında hissedemiyorum eşimi onunla alakalı.. ya da böle dizlerinin üstünde köpek pozisyonu onu denebilirsiniz. vede şunu da yapabilirsin ilişkiden önce kendin veya eşin klitorisini uyarırsını önce o şekilde olursun sonra ilişkide vajnal orgazm olursun.. kadın cinsel olarak boşalamadığında stresi artıyor ve aile içi huzursuzluk yaşanabiliyor inşşş.. faydası olur
bu utanma ile alakalı değil canım tamamen penisi hissetmekle alakalı ben önceden de dedim büyüklük küçüklük burda devreye giriyor.. arkadan penis dibine kadar girer ve rahim duvarına mı çarpıyor nedir onu bilemem ama bir çarpma yaşanıyor ve bölece uyarılıyorsun o yüzden bu tarz posizyonlar çok zevkli gelir. ben de aynı şekilde yüzyüze normal ilişki esnasında hissedemiyorum eşimi onunla alakalı.. ya da böle dizlerinin üstünde köpek pozisyonu onu denebilirsiniz. vede şunu da yapabilirsin ilişkiden önce kendin veya eşin klitorisini uyarırsını önce o şekilde olursun sonra ilişkide vajnal orgazm olursun.. kadın cinsel olarak boşalamadığında stresi artıyor ve aile içi huzursuzluk yaşanabiliyor inşşş.. faydası olur
ben hiç olmadım desem yeri vardır. ama yakında doktora gidecem birde eşim cok istekli ben okadar istekli değilim bununda alakası olabilirmi
bukonuda herkes hemen hemen benim gibi galiba vajinismusta kegel egzersizi yöntemini okudum bunda da işe yarar mı acaba
bence bu konuda en işe yarayacak şey ön sevişme ne kadar uzun olursa o kadar kolay orgazma ulaşılıyor
oda önemli ama tek başıa yeterli olmuyo bende
yaklasık bir buçuk yıllık evlşiyim ama malesef
bazen. ya bu işin sevgiylede alakası yok sanırım bunu da öğremdim eşimle severekte evlendik çok mücadeleler verd,k kavuşmak için çokta seviyorum onu ama neden hiç hissedemiyorum bilmiyorum