- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #1.421
ölme canım ölme...
fark var tabi. klitoral orgazm, vajenin üstündeki klitorsin uyarılmasıyla olur. vajinal orgazm vajinanın içinin dolmasıyla klitoral orgazm kısa sürelidir ama diğeri daha tatmin edicidir. zaten zor olan da vajinal orgazmdır. partnerinin sen de o anı yakalayana kadar işleme devam etmesi gerekir ki süre bu yüzden önemlidir zaten.
vajinal olamıyorsan eşinden mümkünse uzun tutmasını ve seni biraz daha hazırlamasını iste . tahrik etsin yani Türkçesi.bir de ana odaklan "acaba oluyor muyum lan" diye düşünceni ve büyüyü dağıtma...
aştım kendimiiii
haha anladım daha önce de duymuştum vajinal orgazm daha çok zevk veriyor diye ama diğer biyerde de bi fark yok yazıyodu o yüzden merak ettim. Bir de çok olmazsa birşey daha sorcam acaba ilişki sırasında çişiniz geliyomu? yani ben kalkıp gidip çiş yapmaktan hiçbişe yapamıyorum bu nası bişe yaaa
Hemen koşmuşsun kız buraya :) Vajinal orgazm vajinanın içinin dolması ile olmuyor ama bence....Vajinanın yeterince uyarılması ve belli noktalara temasın,gelgitlerin olup yeterli zevk alma durumu oluşursa..Bu işin sonunda yani ....
Vajina içi dolmazsa dıştan olan zaten klitoral olmuyomu?? Size de sorayım ilişki sırasında idrarınıza sıkışıyomusunuz acaba?