bunu sakın kafana yerlestirme zevk alamiycam diye dusunme. Iliski sirasinda kendine(zev alicam, zevk alicam) de.
insan ne dusunuyorsa öyle hissediyor. heleki cinsellik direk beyinle baglantili. bunu gercekten tecrube ettim. stresliysem kafam bozuksa farkli oluyor, cok mutlu bi gun gecirmissem orgazm olabiliyorum çok da rahat. Onceden yok şuramda kıl var buramda tüy var mi acaba? dersem rahat edemezsem farkli oluyordu. Şimdi hiç takmiyorum boyle seyleri. Yok göbeğim çıkmış mı vs diye düşünüyordum. O zamanki iliskilerimle şimdi takmadigim iliskilerim arasinda daglar kadar fark var canim.
Önceden neleri neleri takiyordum; kıl tüy, göbek selülit var mıdır, göguslerim duzgun mu, onu nasıl opmemden hoslanir ki, neresine dokunsam, herhangi biseyi yapmamdan hoslaniyor mu hoslanmiyor mu, yok ojem soyulmuş itici gelir mi? ayak parmağimda kıl çıkmış görür mü? bildigin kusursuz olmak istiyordum. Ama ne saçma.. o anda bunlarin hicbirinin hicbir onemi yok. O an kimyasal bir enerji var iki insanin arasinda kendini birak gitsin demi? Keyfine bak, zevk almaya bak.. Boş yere geçmis zamanım.
şimdi de tabii ki bakimimi yapiyorum ama vakit bulamamışsam da takmiyorum. azıcık ağdam geldi diye yaşayacağim iliskiyi kendime zehir etmiyorum. insanlık hali, kadınlik hali olabilir. Adetliyken kıllarımi almam mesela ve o dönemde çabuk uzar. bittikten hemen sonra aynı gün alamamış olabiliyorum. dert etmiyorum.
Yani anlatmak istedigim kafamızın tamamen rahat olmasi lazim. Benim ilk zamanlar boyle takintilarim vardi. Kafamizi mesgul eden ne varsa o konuyla ilgili olumlu seyler dusunmegi ogrenmemiz lazim .. cinselligi sorunlarla yasayamayiz. Yasarsak zevkli olmaz.