mehtapcığım aynı sorun ben de de var cinsellikten yana bir sıkıntım yok ama eşim erken gelmesinden dolayı orgazmın 'o'/sunu tadamadım bile bende senin gibi mi yapsam acaba . birde senin çok özeline girmez ise eşin içine kaç defa giriyo çıkıyor bende 5-6 da bazen 8-10 da bitiyor o yüzden sordum artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
aynen canım benimde öyle oluyor ama şikayetçi değilim ilk zamanlarda vajinal orgazm olamıyordum sadece klitoral orgazm oluyordum elle değil ama p..s ile sürterek oda güzeldi ama vajinal orgazmın tadını alınca diğerini bıraktım uzun uzun ön sevişmeden ve her pozisyonu denedikten sonra üste çıkıyorum ve defalarca olabiliyorum.
ne diyosn çok erkenmiş o gerçekten.. ben de 15 dakkada bosalmayı erken sayıyordum. Mutlaka tedavi şart... Senn için çok zor olmalı anlayabiliyorum
15dk çok iyi bir süre benim eşimde 3-4dk da boşalıyor
önemli olan bizim eşimizden önce orgazm olmamız onun ne kadar sürede boşalıyor olması değil bence eşin 3-4 dk da boşalıyorsa sende ona yakın bir zamanda orgazm olursan hiç sorun yok bence
bende bu konudan muzdaribim,sizin eşlerınız nasıl bılmıyorum ama bızde artık bu olay sorun olmaya başladı
15-20 dk yapıyorum daha ne yapayım sende sorun var gibi şeyler söyleyıp moralımı bozuyo daha 2,5 aylık evlıyım sonucta ve yavas yavas alışıyorum.
bide mesela aynı gece 2,yi denemeye çalışsak ve ereksıyon problemınden dolayı yapamazsak yıne bana kızıyo.
süreklı suçlar durumda sinirlerımı bozuyo.
illa taklıtmı yapalım yanı
3-4 dk kendimi veremyiorum hazır hissedemiyorum yani daha hiç birşey anlamadan boşalıyor. o 3-4dk ise çok yavaş hareketlerle geçiyor hissedemiyorum
ereksıyon olamayıp bak gördünmü giremıyorum ufff pufff işte kalktıgı anda girmem lazım kasıyosun kendını yok bılmem ne falan deyınce allah askına kım kendını rahat bırakabılır odaklanabılır.
kusura bakmayın cok acık yazdım
acaip sinir oldum cünkü daha yenı bı mevzu oldugu için
ön sevişmeyi uzun yapamıyormusunuz sen o esnada hazır hale gelebilirsin belki
ereksıyon olamayıp bak gördünmü giremıyorum ufff pufff işte kalktıgı anda girmem lazım kasıyosun kendını yok bılmem ne falan deyınce allah askına kım kendını rahat bırakabılır odaklanabılır.
kusura bakmayın cok acık yazdım
acaip sinir oldum cünkü daha yenı bı mevzu oldugu için
ön sevişmemiz uzun sürüyor ama içeri girdiği an herşey değişiyor
bu kadar kötüyse geciktirici birşeyler kullanabilir
geciktirici prezervatif kullanıyor
prezervatif kullanmasıda seni etkiliyor olabilir zevk almaman bundan olabilir
evet etkiliyor hiç birşey hissedemiyorum ön sevişmede herşey iyiyken girdiği an hissedemiyorum
ben anorgazmimiym neyim bilmiyorum ama defalarca orgazm oluyorum.daha doğrsu oldğumu sanıyorum.ama akıntı geliyo.yeterince tatmin de olamıyorum zaten.üstü üste bıktım.banyoya giriyorum yeniden başlıyo istekkk.aslında orgazm diye adlandırılan şey alınan zevk ama boşalmıyo herhalde kadınların çoğu.o yüzden de tatmin olamıyolar.tatmin olamadıkları için ise bir miktar istek içeride kısır döngü şeklinde devam ediyo.???? nolur bir çaresi olsun.kötüyümm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?