evet yaaaa bunları ben de yaşadım resmen. Hala yaşıyorum aslında. Stres , tedirginlik, kendine güvensizlik .Bunların karışımının soncu oluyor canım bence. Önceden ne yaptıgını biliyordun bi kere. Nasıl hissedeceğini biliyordun ne yaptıgında. Şimdi baska bir durum. Baska bir zevk türü var karsında. Bocalama korkusu, yeniden keşfetmek bir seyleri.
Bende sürtünme yoluyla cok rahat bosalırdım eskiden. Zaten tek yolumuz buydu baska yolu yoktu. ama şimdi ilişkiye girme kısmı da var. Dolayısıyla bosalmak istemiyorum ki hevesim kaçmasın. Bu seferde ilişki esnasında bosalamıyorum.. SEvgilim dayanamıyor en sonunda ben kalıyorum öyle. O ugrasmak istiyor ben istemiyorum artık iş işten geçti diyerekten..
ayrıca sevgilimin artık sürtünmeden zevk almadıgını düşünmek.En büyük engelim. samimi bulmamaya baslıyorum artık ilişkiye girmişsiz o zzevki almış, sürtünmeyle mi zevk alacak diyorum.... E hani peki benim zevkim ne olacak ? İşte kendimizi önemsemediğimizin diğer bir örneği
Anlycagın en büyük engel kendimize biziz canım. Ben de kendime odaklanıp, bu benim zevkim diyp bencilliğe vurmaya calısıyorum.Baska yolu yok giibi gözüküyor.
Zamanla ilişkiye girmenin tadına vardıgında oha bu daha iyiymiş diyceksn cnku kendinden geççmeye baslıyorsun ....sürtünmede ise ancak bosalmaya giden bir yola girdiğinde ufak bir kendinden geçme oluyor. Dolayısıyla ilişki anında aldıgın zevkle , sürtünmeyi birleştirip uçuyosun! Sana tavsiyem ilişkiye girerken kendine odaklan.... Seni rahatlatcak seyleri düşn ve kendine dokun.. onu unut bir süre.. ikisini karıştır acaba işe yarıcakmı bakalm. Baska bir yerde de yazmıştım sürtünerek zevk alıyorsan da, eşin üstündeyken sen de ona sürtün, bu ama eşinin 2. girişiminde olsun ki erken bosalmasın.. Bak ben bu şekilde cok bosalabilmiştim.
O görmeme olayı da işte kendini kaptıramıyorsun ondan oluyor, sanki bir idrak edememe olayı var.karsındakini de cok umursuyorsun.. Ben şunu bile düşünmüştüm , nasıl görünüyorum acaba????
çok komik yani. aama kendimden geçtiğimde umrumda olmadıgını da biliyorum ,)