- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #1.201
çocuk yapmaya hazırlıklı olun demeye çalışıyor bence :)
evet canım aynen öyle çocuk çok güzel ama bu tarz olacak şeylere de hazırlıklı olun dıyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk yapmaya hazırlıklı olun demeye çalışıyor bence :)
ben burdayım bocukk ..
süresi ne kadar klitoral kadar mı sürüyor bu vajinal orgazm... gerçi ben ikisinide olamıyorum ama bu konuda bu forum beni şaşırttı istatistiklere bakılırsa türk kadınlarının yüzde 90 ı orgazmı yaşamadan nası bişe olduğunu bilmeden yaşıyor ama burada durum tam tersi :) neredeyse herkes orgazm oluyor burada... acaba diyorum orgazm oluyorum die yazanlar yüksek seviyeli bir keyif almayı orgazmla mı karıştırıyorlar :)
geçen gün bi arkadaşımla bu konuyu konuştuk burada okuduklarımdan bahsettim onunkinin klitoral mi vajinal mi olduğunu sordum '' anam ne bilim oluyoz işte dedi '' :) o da merak etti yanlız onun göbeğin alt kısmıyla vakina arasında kalan kısım şiddetli bir şekilde kasılıyormuş öyle ki kendisi üstteyken baskıdan eşinin canı yanıyormuş eşi de heybetli bişe :)
bu ne zevkmiş arkadaş bi kere yaşayamadık hiç bilmediğim için sorun etmiyorum da eşim bunu sorun ediyor çok üzülüyor
bunun formülü nedir arkadaşlar bir bilen varsa özel den de olsa yazarsa minnettar kalırım
:):):):):).....
Benim kız kardeşimde aynı şeyler yaşıyor eşinden çekindigi için diyor
tek başına masturbasyon yapınca zevk alıyormuş
Benim kız kardeşimde aynı şeyler yaşıyor eşinden çekindigi için diyor
tek başına masturbasyon yapınca zevk alıyormuş
nişanlıyım düğün yaklaştıkça bu konuları iyice araştırmaya başladım okudukçada sevdiğin yanında olsun bi an önce düğün olsun gibi düşüncelere kapılıyo insan oruçlu oruçlu bunları okumak iyi değiil sanırım:44:
bende anlamıyorum eşimden çekiniyorum dıyenlerı..
off aslında bu konuda bu kadar açık konuşmaktan utanıyorum ama naapim başka kimseye de anlatamıyorum. burda ne güzel ismim fln gizli)) neyse:)
erkek arkadaşım çook fazla uğraşıyo benim orgazm olmam için. yani yapmadığı denemediği şey kalmadı. benm yerimde başkası olsa heralde 20 kere orgazm olurdu onun yaptıklarıyla=) ön sevişme fazlasıyla var. ya g noktamı bulmak için parmaklarını bile soktu o derece yni sanırım bende g noktası yok, ya da var da ..biz bulamıyoruz=)...ayrıca klitoral olarak zevk alıyorum ama o son şey..rahatlama...yni orgazm..olmuyor bi türlü=( yalnızken elimle fln yapınca klitoral ol. orgazm oluyorum ama ilişkide ne klitoral ne vajinal..tık yok bende=(...off deli olcam yaa...kegel egzersizleri de yapıorum ama niye olmuo ki=(
bi yerde okumuştum, ''kadının defalarca ilişkiye grmeden orgazm olması olanaksızdır''gbisinden bişey diodu. acaba ben bu işlerde yeniyim diye mi olamıorum ki?:S ...heralde toplamda 4 ya da 5 kere fln ilişkiye grdim daha...
neyse ya=) kader kısmet artık