- 13 Mayıs 2011
- 461
- 0
- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #1.041
bende hatırlıyorum ilk okula giderken keşfetmiştim orgazmı....ara ara hep yapardım cokta zevk alırdım ama liseye gelince her masturbasyon yapışımdan sonra bi iğrenme bi nefret duygusu oluşmaya başladı....sonra hep böyle seks konusu konuşmaktan erkelerle yakınlaşmaktan kacmaaya başladım...21 yaşıma geldiğimde eşimle tanıstım ve onun arzulu seks tutkusu sayesinde tekrar seksi ve orgazmı sevmeye başladım ilk zamanlar orgazm olamıyodum klitoral orgazma alıştgım için vajinal orgazma alışmam biraz zaman aldı eşimin ve benim cabalarımla şimdi hem klitoral hem vajinal orgazm olabiliyorum...taki bi çocugumuz olana kadar.... cok güzel bi seks hayatımız vardı...bebeğim şuan 5 aylık ve biz anca yeni yeni tekrar eski düzenimizi oturtmaya çalışıyoruz (sıpadan ffırsat buldukça)....ama o ilk evlendiğimiz günleri cok özledim...gece gündüz farketmezdi....ne zaman istesek yapardık...ben pek utangaç olmadım seksi konuşmakta isteklerimi söylemekte...çünkü ne kadar acık olursan o kadar tahrik oluyosun...daha cok istek duyuyosun...hayal gücün genişliği...kendini kadın hissediyosun...arzuları olan zevk alan...ve sonunda eşinin kendinin zevkten basını döndürmüş seks kraliçesi gibi.....
oooo.... çok müthiş....inşallah bütün kadınlar orgazmın hazzını yaşar
oooo.... çok müthiş....inşallah bütün kadınlar orgazmın hazzını yaşar