mrb ben 1 yıllık evliyim eşimle birlikte olduğumuzda ben hiç orgazm olamadım yüzeysel birlikte olduğumuzda oluyorum ama. ben henüz aydınlıkta hiç eşimin karşısında soyunmadım eşimide hiç öyle görmedim naparsam yapayım bakamıyorum eşime yenemiyorum utanma duygusunu acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi
Bence burda erkege çok iş düşüyor, seni kendine daha çok alıştırması lazım,
olurmu öyle şey ,
aydınlıkta soyunamamak tüm kadınların olayı bu başka :), ama eşine bakmamak, onunn vucudunu tanımamak olmazki,
hani aşk öyle bir duygudur ki, o zaman her sınır perdesi kalkar,
ha bide psikolojik tarafı vardır, evlenmeden önce cinsel bir birlikteligin olmamışsa başka erkekle bu çok normaldir bazı psikolojilerde, bakın arkadaşlar BAZI PSİKOLOJİLER diyorum, şimdi sekerportak arkadaşdan önce yazan bir arkadaş var ona cevap vermedim dikkat ederseniz, çünkü yazılanların sadece 25 yaş kısmını anlamış ve oradan sırf bi mesaj yazmak için bişeyler yazmış,
onun bunun düşüncelerine takacagınıza kendi sorunlarınızı halletmeye çalışın burda, ben bilimsel ve psikolojik konuşuyorum, karşıma geçip kimse bunu yalanlayamaz, aklına yatmaması başka olay, ama yazılnaları tam okuyun, mesaj sayısını artırmak için ona buna takmayın.
okudugunuzda ne demek istedigimi farklı açılardan anlattıgımı göreceksiniz. neyse gelelim sana kardeş
dedigim gibi senin önce bir ilişkin olmamışssa başka erkekle ve ilk erkegin eşin olmuşssa bu durum psikolojik olarak (insandan insana degişir) etki eder, bi 5 yıl sonra farkı kendin hissedeceksin, utanma olayı büyük ölcüde azalacak.
yani burda anormal bir durum yok, önemli olan karşılıklı karanlıkta bile zevk alabilmenizdir :)
bir birinizi tatmin edebilmenizidir.
ama ne olursa olsun utanmak seksteki özgürlügü sınırlar, yıllar sonra kendini daha iyi keşfedeceksin (eger sadece 1 yıldır cinsellik yaşıyosan) ve bedenini daha iyi tanıyacaksın, o zaman eşinden taleplerin ve söylemek istediklerin olacak, işte o zaman seksi yine utanarak yaşarsan mutsuz olursun.
sen zamana bırak ve kocana alışmaya çalış,
bu olayda onunda efor sarfetmesi gerekecek, küçük dokunuşlarla tüm vucuduna dokunursa sürekli, okşarsa severse, zamanla ona ait olan bedenini artık saklamıcaksın ondan emin ol. aynısını sende yap, dokunmaktan çekinme.