- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #1.081
kimisine göre zararlı ama bilmiyorum ya ama ben zevk alarak yapıyorum yaptırıyorum hoşuma gidiyor:)
nesi zararlı anlayamadım temizliğe özen gösterdikten sonra bence hiç zararı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimisine göre zararlı ama bilmiyorum ya ama ben zevk alarak yapıyorum yaptırıyorum hoşuma gidiyor:)
nesi zararlı anlayamadım temizliğe özen gösterdikten sonra bence hiç zararı yok
aynen bende katılıyorum kimin ne dediği hiç önemli değil sonuçta kocan...
:26:sevgili olursa olmuyormu
yani eşlerin biribirine alışması açısından sonuçta kocan dedim:)sevgilide olur neden olmasın önemli olan orgazm olabilmemiz erkekler kendini nasıl düşünüyosa bizde düşünmeli birbirimize önerilerde bulunmalıyız demi...:)
tabi tabi haklısın espirik yaptım ben zaten
çiğdem önerilerin varsa tekliflere açığım:)burdan yazamıyosan özelden yaz ben yazamıyorum 100 tane yazmam gerekiyomuş
benimde önerilerim var:)
öyle özel öneri denecek birşey bilemiyorum herkesin bildiği şeyler senin varsa paylaş tabiki canım
canım,bazı şeyler burda yazılmıyor özelden de yazamıyorum daha sürem var,
canım sen evlimisin orgazda hangi aşamadasın el ilemi oluyosun birleşme yolu ilemi..o hissi hissetmek istiyorum
evet evliyim her iki türlüde olabiliyorum çok şükür şanslıyım bu konuda sende durum ne
ben sadece el ile olabiliyorum onuda eşimi yoruyorumilişki esnasında olamadım daha eşim erkenden patlıyo..:)bana sıra gelmiyor.
ön sevişmeyimi kısa tutuyoruz pozizyonmu yanlış ayarlıyoruz çözemedim...
sen üstte olduğun pozisyonu denedinmi hiç
denedik tam olacak üzereyken kocam iptalllaslında ben dizlerimin üstünde olduğu pozizyonu seviyorum kalçalaırmı sıktıraraktan..
sanırım çok açık oldu kusura bakma lütfen..
herhalde bunlar sen,n son mesajların olur erkek olduğun her halinden belli
denedik tam olacak üzereyken kocam iptalllaslında ben dizlerimin üstünde olduğu pozizyonu seviyorum kalçalaırmı sıktıraraktan..
herhalde bunlar sen,n son mesajların olur erkek olduğun her halinden belli
bencede arkadaş erkek daha ilk yazdığı mesajdan belli
böyle bir ppozisyonda mı varmış ilk kez duyuyorum ve anlamadım da zaten nasıl olduğunu
bekar olunca da insan ne cahil oluyor yahu