- 29 Mayıs 2010
- 292
- 17
- 39
- Konu Sahibi gelmesendeolur
tek sır klitoral baskıda ama bizim ülkemizde boyle seyler ayıp günah sayıldıgı için, kız evlenene kadar bilmiyor evlenince de ben niye olamadım orgazm diye kafasına takıyor, tabii bilmezsin , nasıl yapılacagını öğrenmen gerekiyor zaman gerek:)
kızlarımızın bir suçu yok, toplumdaki baskının suçu, kızlara herşey ayıp, vajinusmus anorgazmi de bunların sonuçları,
tamam evlilik öncesi ilişki yaşamıorlar anladık e bari orgazm olun demi,
o vucudun taleb ettigi duyguyu veremiyorsun vucuduna (çünkü nasıl yapılması gerektigini bilmiyor klitorisi tanımıyor)
orgazm olmayan uzun süre tatmin olmayan bir psikoloji karşısındaki her erkegi begenir , ve ya ilgi duyar, sonrada nerden salak varsa ona aşık oluruz, nerde abaza sapık kendini bilmez varsa
çünkü vucut neler oldugunu biliyorda senin beynin anlamıyor o sırada niyetin kötü degil ama vucut beni boşalt diye bar bar bagırdıgı için, adın ya azgın liseliye çıkıyor )) yada ateşli o pu ya, bunları hissettirmeyip içine atıncada noluyo? hayatın boyunca herşeyi içinde yaşıyon ))
başlıga uygun cümleyi gireyim, evlenene kadar orgazm yaşamayan bi kadının vucudunu tanıması uzun zaman alır arkadaşlar
kızınız falan varsa bunu anlatın ona gerçi nasıl anlatırsınız bilmiyorum ama kızlar bilinçlenmeli.
çok karmaşık bi konu psikolojik boyuta taşır irdelerdim ama başlıkla ilgisi yok diye daha fazla uzatmıyorum.....