- 30 Nisan 2012
- 307
- 2
- 296
kadının cinsel organı zaten klitoristir, vajina değil, erkeğin vajinaya girmesi neden zevk verir biliyormusun? klitorisine baskı yaptıgı için, bunu bende ilk öğrendiğimde çok şaşırmıstım, teyzem cinsel terapist, nasıl orgazm olması gerektiğini en iyi bilen kişi, üstteyken eşin içerideyken ,klitorisini de onun vücuduna yatay olarak ayarlayacaksın ki, klitorisin tamamiyle uyarılsın ve eşin içerideyken orgazmını kolaylastırsın, bu arada açık yazdım kusura bakmayın kızlar demiyorum,çünkü utanılacak sıkılacak birsey yok gayet doğal, alay etmek için değil sorunlarımıza care bulmak için yazıyoruz...klıtorıse baskıyla orgazm olduysan bu vajınal orgazm degıldırkı klıtoraldır ole degılmı canım bılmıyorum yanı soruyorm klıtoral orgazmı yasıyoruz zaten
sonuç olarak konu dönüyor dolaşıyor, erkeklerin bencilliğine geliyor. gerçekten de yatakta benciller buna laf yok, e peki biz neden bencil olamıyoruz? yaradılış mı bu? yoksa yetiştiriliş mi? geçen ay sadece sevişirken benimle konuşmasını istedim. ık dedi mık dedi, yapmadı yine sonuç olarak dikkati dağılıyormuş, beceremiyormuş. halbuki beni en çok tahrik eden şeylerden biri de onun ses tonu ya da o kelimeleri duymak onun ağzından. yatakta hiç bir isteğini geri çevirmedim şimdiye kadar, elimden geldiğince olduğu kadar yapmaya çalıştım ve o mutlu olsun diye gerçekten yapmaya çalıştım. yapamıyorum, olmuyor, erken boşalıyorum işte, bu şekilde yapmayınca hiç bir şey anlamıyorum falan diyorlar, tamamen palavra bence, denemiyorlar bile. vajinusmusu yenmek için çabaladığımın yarısı kadar çabalasaydı harika bi sex hayatımız olurdu.
kadının cinsel organı zaten klitoristir, vajina değil, erkeğin vajinaya girmesi neden zevk verir biliyormusun? klitorisine baskı yaptıgı için, bunu bende ilk öğrendiğimde çok şaşırmıstım, teyzem cinsel terapist, nasıl orgazm olması gerektiğini en iyi bilen kişi, üstteyken eşin içerideyken ,klitorisini de onun vücuduna yatay olarak ayarlayacaksın ki, klitorisin tamamiyle uyarılsın ve eşin içerideyken orgazmını kolaylastırsın, bu arada açık yazdım kusura bakmayın kızlar demiyorum,çünkü utanılacak sıkılacak birsey yok gayet doğal, alay etmek için değil sorunlarımıza care bulmak için yazıyoruz...
ben eşimi cok sevıyorum bedensel olarak da onu cok begenıyorum . ama evlendıgımızden beri cinsel hayatımızda bıseyler eksık bunu cok ıyı bılıyorum 15 dk cınsellık . hızlandırılmıs tren gibi oldu bitti massallahhh:26::26::26::26:
olduuu..................
olduuu..................
tebrikler :)... kllitoral baskıyla oldu büyük ihtimalle.
tek sır klitoral baskıda ama bizim ülkemizde boyle seyler ayıp günah sayıldıgı için, kız evlenene kadar bilmiyor evlenince de ben niye olamadım orgazm diye kafasına takıyor, tabii bilmezsin , nasıl yapılacagını öğrenmen gerekiyor zaman gerek:)
olduuu..................
Klitoral baskıda klitoral orgazm olursun,vajinal değil....Çünkü vajinal orgazmın nasıl bir şey olduğunu biliyorum,yaşadım..İkisi farklı..Vajinal orgazmda kilitoral baskı olmadan da orgazm olunuyor..Şu an yaşayamıyorrum o başka..........
21 dk sıkılırım ben ya .Ayrıca vajinal orgazm olan hiç duymadım denkte gelmedim varsayım mı aslı varmı çözemedim hala.teyzem cinsel terapist ve o daima şöyle der 21 dk önsevime yapan bayanların %93 ü orgazm olurmus cinsel ilişki de, sizinki toplam 15 dk, tabiki orgazm olmaz, bence bu konunun üstüne düşün, sonucta eşiniz mutlu olacak diye orgazm olma hakkınız dan vazgecmeyin...
21 dk sıkılırım ben ya .Ayrıca vajinal orgazm olan hiç duymadım denkte gelmedim varsayım mı aslı varmı çözemedim hala.
ben üstteyken , yüzüstü, uzanıyorum ve o içerideyken klitorisim partnerime değiyor ve klitorisim uyarılıyor, sonucta vajinal orgazma ulasıyorum onu anlatıyorum, klitorise baskı yapmaktan kastım bu, cinsel terapistlerde orgazma ulasırken bu pozisyonu anlatıyorlar uzman tv vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?