slm arkadaşlar...bende de aynı sorunlar var...nerden başlasam bilemiyorum...2 yıldır evliyim eşimi çok seviyorum ama cinsellikten onun kadar zevk alamıyorum,hatta sırf o istiyo diye birlikte oluyoruz...bazen farkında oluyo istemediğimin ama napim yani...bir de ilişki sırasında vajnamın girişi kıpkırmızı olup şişiyo,sızlıyo ve bana çok acı veriyor,doktoruma söylemiştim bi ara utana sıkıla,önemsiz dedi zorlamadan falan olmuştur dedi.bu yüzdende hiç bi zaman kendimi cinselliğe veremiyorum..bi an önce bitse diyorum...oysa bende orgazm olup tüm zevkleri yaşamak istiyorum ama olmuyo işte......benim gibi olanlar varsa içime su serpermisiniz
slm başka doktora görünseniz belkide ufakta olsa enfeksiyon falan vardır o sebeplede sürtünmeyle acı oluyordur veya giriş kısmınız dardır basit bir jelle veya kısa bir antibiyotik tedavisiyle bu sorundan kurtulursunuz çok geçmiş olsun
cvbın için çok tşk ederim...zaten bende sürekli bi mantar hastalığı var fitil falan kullandım geçti,sonra tekrar başladı,yani bi geçiyo bi başlıyo...ayrıca devamlı idrar yolu enfeksiyonum var..bunlarla alakalı olabilirmi bilmiyorum ama,üzülüyorum bu duruma,beyin olarak hiç odaklanmıyorum ilişkiye...
oldu oldu
size tavsiyem bol bol klitoral orgazm yaşayın ama eşinizle değil kendiniz tek başınıza. Ve zevk aldığnz yerlerinizi keşfedin vucudunuzda. Kendinizi iyice bir keşfetmeniz gerekiyor yoksa olmaz.
size tavsiyem bol bol klitoral orgazm yaşayın ama eşinizle değil kendiniz tek başınıza. Ve zevk aldığnz yerlerinizi keşfedin vucudunuzda. Kendinizi iyice bir keşfetmeniz gerekiyor yoksa olmaz.
yani bikaç pozisyon olması gerek. ön sevişme çok önemli. klitoral masturbasyon sayesinde hassaslaştı vajina ve uyarılabiliyorum : ) öpüşmekten soğuma derecesine bende gelmiştim ara verdik bikaç ay onu özlemeye başlayınca tekrardan aşk duygularım canlandı
femore jeli tavsiye etmem hiç bir işe yaramıyor paranıza yazık.Çoğu kadına eczanemde tavsiye ettim fakat hep olumsuz yanıtlar aldım o yüzden tavsiye etmiyorum.yanlız şunu belirtmek istiyorum bizim toplumumuzda kadınlar çok isteksiz ve fantaziye çok uzaklar.genelde sorunu hep karşı tarafta arıyoruz ama birazda bizlerde var.mesela bir yerde okumuştum avrupalı ve amerikalı kadınların yüzde 90 ı ön sevişmede erkeğe oral sex yaptıklarını söylemişler.yüzde 75 de kendilerine oral sex yapıldığını söylüyorlar.sonuç olarak oral ön sevişmenin temelini oluşturuyor.demekki halen bizler tabuların kurbanıyız ve bunların ceremesini çekiyoruz...
Kızlar ben hiç vajinal yaşamadım, hep klitoral orgazm yaşadım. O da zamanla olacak inşallah :) . Sizlere bu konuda önemli olan şeyleri paylaşmak istiyorum. Öncelikle kendinizi eşinize bırakmayın. Eşiniz sizi değil, siz eşinizi becerin :) . Çıkın üstünde hoplayın zıplayın böylece sürtünme yoluylada uyarılmış olursunuz. Sürekli pozisyon değiştirin. Aynı pozisyonda takılı kalmayın. Bu erkeğin boşalmasını birazda olsa geciktirmiş olur çünkü tam odaklanamaz. Ayrıca sizin istekli olmanız gerekiyor. Olaya konsantre olmazsanız boşalamazsınız. Burada ön sevişme çok önemli. Aklınızı başka şeylere yönlendirmeyin, herşeyi unutun sadece o anın zevkini çıkarın :) . Ve de erkeğe oral seks yapmak erkeği mutlu eder, kadını etmez. Erken boşalmaya sebep olur. Sağlık açısından da bir çok zararı vardır. Zaten dinimizde de caiz değildir. Bir not daha :) .. Bu işte erkeğin penisinin boyu veya kalınlığı önemli değil. Uzmanlar 10 cm'in ilişkide yeterli olduğunu söylüyor. Böyle şeylere de takılmaya gerek yok, eşinizi seviyorsanız gerisini boşverin :) . Birazda olsa bu konuya katkıda bulunmak istedim. Çok açık yazdım sanki :)) .
Sen oral yapma yapana yada yaptırana mani olma mantığa bak yahu!!!Benim çok hoşuma gidiyor hem yapmak hemde yaptırmak niye burada din bezirganlığı yapıyorsun???
Sen oral yapma yapana yada yaptırana mani olma mantığa bak yahu!!!Benim çok hoşuma gidiyor hem yapmak hemde yaptırmak niye burada din bezirganlığı yapıyorsun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?