- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
- Konu Sahibi gelmesendeolur
g noktası yazacaktım noası olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anorgazmide mastürbasyon yapsanız bile boşalamazsınız. Ya da ne kadar uzun süre uyarılsanız bile çok güç orgazm olursunuz. Kadınların %10'unda görülebilen bir durum. Bizim orgazm olamamamız isteksiz olmamız, olaya odaklanmamamız ve karşı tarafında erken boşalmasından kaynaklanıyor. Bu anorgazmi değil. Anorgazmi ancak cinsel terapiyle düzeltilebilecek bir hastalık. Cinsel soğuklukla anorgazmi ayrı şeyler.
Anorgazmide mastürbasyon yapsanız bile boşalamazsınız. Ya da ne kadar uzun süre uyarılsanız bile çok güç orgazm olursunuz. Kadınların %10'unda görülebilen bir durum. Bizim orgazm olamamamız isteksiz olmamız, olaya odaklanmamamız ve karşı tarafında erken boşalmasından kaynaklanıyor. Bu anorgazmi değil. Anorgazmi ancak cinsel terapiyle düzeltilebilecek bir hastalık. Cinsel soğuklukla anorgazmi ayrı şeyler.
arkadaşlar bu konuda belki anlatım yada yorum yapamıyorsanız en azından ankete katılırsak sorunun genelde ne kadar insanı ilgilendirdiği hakkında fikir sahibi oluruz...
arkadaşlar bu konuda belki anlatım yada yorum yapamıyorsanız en azından ankete katılırsak sorunun genelde ne kadar insanı ilgilendirdiği hakkında fikir sahibi oluruz...
Ben burada herkes gibi derdimi ve nasıl çözümler bulduğumu yazıyorum. Arkadaşlara faydalı olmaya çalışıyorum. Sana mani olan yok. Kabul etmiyorsan etme seni zorlayan da yok. İsteyen katılır isteyen katılmaz. Sen insanların işediği deliği yalamaktan zevk alıyorsan banane? İki sayfa öncede bunun davası yapılmış zaten. Tekrar konuşmaya gerek yok. Ayrıca anorgazmi problemin yoksa bu başlıkta ne arıyorsun?
Ben üstte olduğum zaman her zamanki ıslaklık gibi değil sanki daha yoğun ve peltemsi bir beyazlık oluyor boşalırken.Ama öyle bir erkek gibi fışkırma yok tabi
ya erkeklerdeki gibi bir fışkırma olmaz tabi...
bence odaklanmak lazım boşalmaya..bizdeki durum erkeklerdeki gibi değil.....
mesela benim çişim gelir ilişki esnasında mutlaka giderim...
bazen boşalmama rağmen sıvım gelmez bazen öyle bir gelirki popoma kadar iner resmen:) anlayamıyorum zaten:)
Çok nadir boşalamadığım oluyor soğukluk gibi birşey hemen en sexy jartiyer takımımı giyiyorum kırmızı ışığı açıp kocişkomu çağırıyorum..kedi maskemde var fantazi kurtarıyor bnce insanı havaya sokuyor:)
ben sanırım hiç yaşayamayacağım bu duyguları