- Konu Sahibi gelmesendeolur
canım kendine güvenin sonsuz umarım en kısa zamanda sende zevk alırsın
umarım hepimiz başarırız, olan kadınlar varken biz neden olmayalım değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kendine güvenin sonsuz umarım en kısa zamanda sende zevk alırsın
10 aylık evliyim her ilişkiye girdiğimizde orgazm oluyorum şanslıyım bu konuda,eşim beni rahatlatmadan,kendisini rahatlatmaz.
Kimi de gelir eşinin penisini tarif eder böyle...Gelir nispet yapayım der..Tövbe tövbe... Zaten kadınların orgazm sorunundaki en büyük etken eşlerinin erken boşalmasıdır...Karşınızdaki adam erken boşalıyorsa mıçınızı yırtsanız orgazm olamazınız...ben sanırım bu konuda şanslıyım.9 aylık evliyim her ilişkimizde vajinal olarak boşalıyorum.bilinçli olmasada hep böyle oluyor.çoğu yorumları okudum sanırım şanslıyım.
gelelim nasıl olduğuna.1.si erkeğin dayanmasıyla ve pozisyon önemli bence. genelde köpek pozisyonu dedikleri pozisyonda boşalıyorum.kalçalardan sert bir tutuş ve çıkan sesde yardımcıda oluyor sanırım.klitoral yok denecek kadar az olmuştur.genelde başın dönüyomuş gibi titremeyle gelen eliniz ayağınız boşalır ya bir anda öyle oluyosunuz mükemmel bir duygu.ön sevişme tabikide çok önemli uyarılmak bir kadının vazgeçilmezi bencede.ama bu karşılıklıda olması gerekiyor erkeğide gaza getirmek lazım :) örneğin erkeğe oral sex yapmak gibi :) buda çok etkili oluyor sanırım.etkisi var mı bilmem ama penisin biraz kalın olmasıda bir faktör mü?bilmiyorum.herkes yaşar inşallah böyle güzel şeyler...
Kimi de gelir eşinin penisini tarif eder böyle...Gelir nispet yapayım der..Tövbe tövbe... Zaten kadınların orgazm sorunundaki en büyük etken eşlerinin erken boşalmasıdır...Karşınızdaki adam erken boşalıyorsa mıçınızı yırtsanız orgazm olamazınız...
sizin adınıza çok sevindik ama sorununuz yoksa eeeeee !! o zaman neden buraya bunu yazma geregi duydunuz anlamış değilim
burası bu sorunu yaşayanların sorunlarını paylaşma ve derman bulma yeridir nispet yapma yeri değil sanırsam :26:
amam amacınız nispet yapmak değilse her seferinde orgazmolmayı nasıl başardığınızı veya eşinizin sizi mutlu etmek için neler yaptığını paylaşırsanız mutlu oluruz
allah allah hem nispet diyorsun hemde anlat diyorsun,nispet yapmak gibi bir amacım yok ihtiyacımda yok..
şimdi merak edenlere anlatim bizi orgazm eden yer klitorius sizin orayı uyarmanız gerekiyor,burda eşinizin penisi devreye giriyor..
ilk olarak eğer eşiniz önce tatmin olursa sizin orgazm olma ihtimaliniz çok az olur..
önce sizin olmanız gerekir
bunun içinde ön sevişmeyi uzun tuttarak vede üstte sizin olup penisin üzerine vajinanızı sürtünmeniz gerekiyor..
ben bu yöntemi ebe olan kuzenimden öğrendim..ve kaç arkadaşımla paylaştıysam başarılı olmuştur..
umarım yardımcı olmuşumdur..
yahu herşey sizin elinizde siz kendinizi geri çekin bakalım düz duvara tırmanmıyolar mı biraz bencil olun ya çıkın şu erkek egemenliğinden..
benim eşimde başlarda sürtünürken boşalıyordu diyorum,sonra konuşs konuşa aştık..artık ben üstteyken aklına başka şeyler getirdğini söyledi yani beyinde bitiyor olay..ikna etmezseniz sürekli yastık konumunda yaşarsınız.
evlılıgımızın ılk yıllarında ben de cok zorlanıyordum belkı de alısma bıraz da ama sımdı rahatım o konuda tabı esımın de etkısı buyuk arkadasın dedıgı gıbı..erkek aklını mesgul edecek bıraz konsantre oldukları zaman anında bosalıyorlar fakat kadın ustte oldugu anda erkek kafayı bıraz dagıtırsa uzun suryor..erkek aslında kendını beyın olarak kontrol edebılme yetenegıne sahıp fakat bunu ıstemıyorlar bencılce davranıyorlar...kadının psıkolojık bır nedenı yoksa tek problem erkektedır bu olayda bence...yaratılıs bakımından bıraz sanssızız bayanlar ama zamanla aşılıyor bu iş.
Testesteron düşükse düz duvara da tırmanmazlar........ 2 ay -3 ay-4 ay....Yeterli mi ??? İşe yaramıyor.... Ki anaerkil yetişmiş biriyim...Erkek egemenliği de nedir ??
Buradakilerin eşleri de hemen hemen benimki gibi..O yüzden buradayız..Kimseyi umutsuzluğa sürüklemiyorum..Bazı şeyler umut edip etmemekle alakalı değil...İnsan yaşamadan anlayamıyor...Gayet sağlıklı,istekli biriyim ayrıca....