Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
femore jeli tavsiye etmem hiç bir işe yaramıyor paranıza yazık.Çoğu kadına eczanemde tavsiye ettim fakat hep olumsuz yanıtlar aldım o yüzden tavsiye etmiyorum.yanlız şunu belirtmek istiyorum bizim toplumumuzda kadınlar çok isteksiz ve fantaziye çok uzaklar.genelde sorunu hep karşı tarafta arıyoruz ama birazda bizlerde var.mesela bir yerde okumuştum avrupalı ve amerikalı kadınların yüzde 90 ı ön sevişmede erkeğe oral sex yaptıklarını söylemişler.yüzde 75 de kendilerine oral sex yapıldığını söylüyorlar.sonuç olarak oral ön sevişmenin temelini oluşturuyor.demekki halen bizler tabuların kurbanıyız ve bunların ceremesini çekiyoruz...
bende 7 aylık evliyim.ilk başlarda vajınısmus sorunu ile ugraştım şimdide buu vajıyı yenelı 2 ay oluyor.evliliğimizin ilk sıralarında çok istekliydm ama başaramayınca bende hüsran oldu bir isteksizlk başladı.halada öyle.ıslanma bile olmuyor.hiç bi şekilde zevk alamıyorum...bunun bi bitkisidir kürüdür ilacıdır yokmu bayanlar..yoksa ben daha ilişkide yenıyım ilerde olurmu diyorsunuz?
Oral sex ön sevişmenin temelini falan oluşturmaz..Bu sadece siz ve eşiniz hoşlandığınız için tercihinizdir..Oral sex yapmayıp gayet iyi orgazm olabilen insanlar var.. Ben tabu olarak değil,sağlık açısından tercih etmem.......Eşim de öyle...Ayrıca oral sex erken boşalmanın ilacı değildir............
bak arkadaşım sanırım okuduğunu anlamam gibi bir özelliğin var.direk anlamadan yazmışsın.ben orda yapılan bir araştırmadan bahsetmişim.yapılması iyidir yapsan iyi olur sağlıklıdır değildir yazdım mı? ayrıca sağlıksız bir tarafı yok.eğer sizin sadece pazarları yıkanma alışkanlığınız varsa bilmem tabi.normal sağlıklı temiz çiftlerde sağlık açısından problem teşkil etmiyor.
bende 7 aylık evliyim.ilk başlarda vajınısmus sorunu ile ugraştım şimdide buu vajıyı yenelı 2 ay oluyor.evliliğimizin ilk sıralarında çok istekliydm ama başaramayınca bende hüsran oldu bir isteksizlk başladı.halada öyle.ıslanma bile olmuyor.hiç bi şekilde zevk alamıyorum...bunun bi bitkisidir kürüdür ilacıdır yokmu bayanlar..yoksa ben daha ilişkide yenıyım ilerde olurmu diyorsunuz?
yaaa vajınal orgazmı yasayanlar
ay ben yasıyorum çok da guzel bı duygu tarzında cümlelerden baska söyleyecegınız hiç bi şi yok mu orgazm olamayanlara...
bı yolu yok mu bunun...
kendımı kontrol edıyorum ben yaaa öyle olan var mı aklım oldummu olacammı oralara gıdıyo...
aynıyız bende yedi aylık evliyim bende vajinismus vss bişeyler hiç olmadı ama klitoral harici zevk alsanda orgazm vajinal orgazm yok bu baska anladım kadarıylaaa cok değişik anlatıyrlar bu durumu elektrik çarpması diyen var deprem gbi diyen var bizimki ufak bir zelzele kalıyor yanında o zaman bide su femore jeli sorarlım bakalım. ama bencede şin altında pisiko sosal nedenler de yatıyor kafa cok dolu roblemliyse oda bozuyor vucut dengesin arkadaslar :44:
Ay abartmışlar yaaa,çok şükür ikisinide yaşadımama ne deprem oldu,ne de elektrik çarptı.
Gayet mutlu,zevkli bi şekilde tatmin oldum ve oluyorum yani..
İnanmayın kızlar abartıya klitoral da vajinal da neredeyse aynı,vajinaldaki tek fark eşinin içerde olması tabi o da ayrı bi haz verir ondan kaynaklı bir fark oluşur o kadar.
Benim fikrim tabi bu..
Peki ıslanma dışında tıpkı erkeklerde olduğu gibi şiddetli bir boşalma oluyor mu ya da oldu mu sen de?
narmik arkadaşım neden bu kadar fevrisin ki kızma yaa arkadas da belkı tahrik edıcı buldugu ıçın oral sexi tavsıye edıyor konsantrasyon acısından
femore jeli tavsiye etmem hiç bir işe yaramıyor paranıza yazık.Çoğu kadına eczanemde tavsiye ettim fakat hep olumsuz yanıtlar aldım o yüzden tavsiye etmiyorum.yanlız şunu belirtmek istiyorum bizim toplumumuzda kadınlar çok isteksiz ve fantaziye çok uzaklar.genelde sorunu hep karşı tarafta arıyoruz ama birazda bizlerde var.mesela bir yerde okumuştum avrupalı ve amerikalı kadınların yüzde 90 ı ön sevişmede erkeğe oral sex yaptıklarını söylemişler.yüzde 75 de kendilerine oral sex yapıldığını söylüyorlar.sonuç olarak oral ön sevişmenin temelini oluşturuyor.demekki halen bizler tabuların kurbanıyız ve bunların ceremesini çekiyoruz...