- Konu Sahibi gelmesendeolur
ya güzelim böyle düşünme bende öyle diyordum başta..hatta bumuymuş sex neresi zevkli sevişmek süper ama cinsel birleşmeden bi halt anlamıyorum itici geliyor diye düşünüyordum kiii fantazi ve odaklanma halletti bir de o içimdeyken sürekli çok zevk verdiğini vurguluyorum kendi kendime...o an aklımda yatakodasında değilde sanki bir binanın merdiven arasında işimizi hallediyormuşuz gibi hayal ediyorum ( gerçekte yapamıyacağım için hayalde yasaklar heyecanlı oluyor:) ) bir de bn göğüslerimden çok hoşlanırım yani neremden hoşlanıyorsam orayla biraz haşırneşir olmasını sağlayıp sonra ilişkiye girdiriyorum...
nilüfercim bizde mesela aşkımla, ilk cinsel birleşmemizde ben korktugum için 6 saat önsevişme yapmıstık sonrasında birleşmede zevk aldım ve ellerim ayaklarım uyustu kafamdaki tüm düşünceler uctu içim gıdıklanır gibi oldu ama işte işimiz çıktı yarım bıraktık, sonrasında antidepresan kullanmaya basladım takıntı hastalıgım var, ve yan etkisi anorgazmiydi, şimdi ilaçları bıraktım ama yine orgazm olamıyorum, yalnız aşkım bu aralar önsevişme yapmıyor nedense, 5dk oral seks sonra içeri giriyor sence ilk yasadıgım neydi?