nasıl bi duygu oluyo yada nasıl bi his o an ya ben yasyıp yasamdıgım blimiyorum bazen hızlı harektlerde ve farklı pozsyonlarda kendimi mutlu hisediyorum ama bu sadece mutlulukmu yoksa orgazm mı bilmiyorum
bende yeni evliyim ve bende boşalmıyorum..tuvalete gitme isteğim geliyo o kadar.ne zor yaa bilmemekk
ee nasıl olacak bilen biri bize yardım etsin o his nasıl bişey anlatsın((
bendede aynı şey var birlikte oluyoruz ama bi türlü sonlandıramıyorum çok çabalamamama rağmen olmuyo
ben buyum :
Koital anorgazmi : Cinsel birleşme sırasında penis vajina içindeyken orgazm olamamaya rağmen elle klitorisin uyarılarak (masturbasyon yoluyla) orgazma ulaşılması durumudur. Eş anlamlı diğer tabiri ise "Klitoral orgazmi" dir ve yalnızca klitorisin uyarılması ile orgazmın gerçekleşmesidir.
ama çok şanslıyım muazzam anlayışlı ve yardımcı bir eşim var..hiç sorun olmuyor yani..
Ayrıca eşiniz kocanız evdeyken internet yada tvye dalıp adamla ilgilenmemezlik etmeyin sizin bık diye attığınızı hap diye kaparlar biliyosunuz.
Siz eşinizin gönlünü hoş edin her anlamda, onu dinleyin, konusurken gözlerinin içine bakın, onaylayın, gülümseyin, somurtup çıkışmayın.
Güzel sözlerle kedi gibi başını okşaya oksaya ne istediğinizi nası olmasını istediğinizi anlatın. öpücükler bye!
Ps: bunu niyemi yazdım çünkü bazen biz kadınlara birilerinin ilişkimiz hakkında akıl vermesi gerekiyor, yoksa partnerimizin yaptıgı ufacık bir umarsızlığı yada çorabını kirliye atmamasını gözümüzde büyütüp büyütüp kafaya takıyoruz sonra her hareketi batıyor adamın uzaklaşıyoruz. Sakın sakın ha benden söylemesi..
Evet klitoral orgazmda bu kadar işte :) o yüzden G spot olarak bir konu açtım ordan bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?