arkadaşım çok gençsin ve eşin senle sevişmekten zevk almıyorda seni geri çevirip masturbasyon yapıyor ne demek ya çok kızdım eşine kusura bakma ama tam bir bencilmiş böyle bencil erkeklere hastayım
. kim ne derse desin evlilikte cinsellik çok önemlidir ben 10 senelik evliyim hem kendi evliliğimden hemde arkadaş çevremdeki evliliklerde anladığım şudurki mutlu evliliğin temelini mutlu cinsellik oluşturuyor.
daha önceden eşini doktora götürmen konusunda erkekler çok duygusaldır biraz zaman ver hemen gitmeyin demiştim ama eğer durum senin anlattığın gibiyse doktora git deerim
çünkü ne zamana kadar eşin sadece kendini düşünecek , sen hiç mutlu olmayacakmısın. İnan şimdi önemsemezsin ama bir süre sonra bu durum kesinlikle piskolojini etkiler evlilikten keyif alamazsın boşanmaya kadar bile gider
onunla konuş kendini düşünmeyi bıraksın he anlamazsa rica ederim şunu sor hep bencil olacaksa neden evlenmiş senide mağdur ediyor sana karşı bu konudada sorumlulukları var
masturbasyon yapacağına karşılıklı birbirinizi mutlu etmeye bakın ilk zaman daha az zevk alsada sonradan düzelir bide pisikolojisini ben masturbasyondan daha çok zevk alıyoruma kanalize etmesin herşey psikolojide ve beyinde biter agızdan çıkanı kulak duyar onada beyin inanırmış derler.