- Konu Sahibi gelmesendeolur
Onlar bence de fazla film izlemiş canım öyle erkeklerin gibi hele ki tazyikli filan yuh artık yani olmaz öyle şey o gördükleri filmde başka bir şeydir neyse demiyim şimdi onu.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar bence de fazla film izlemiş canım öyle erkeklerin gibi hele ki tazyikli filan yuh artık yani olmaz öyle şey o gördükleri filmde başka bir şeydir neyse demiyim şimdi onu.
yellow valla sana sasırdm şimdi gidip sözlükten mi aradın bosalmayı yaw onlar herseyle dalga gecerek yzıyorlar sende ordan mı ögrenmeye calısıyorsun ne kadar anlatılasada sen ikna olmayacaksın o izledigin filmlerden etkilendin sanırım onlar işiyor canım bosalmıyorlar
bilmiyorum cnm hani bunları duyduktan sonra o evli arkadaş evet bende boşalıyorum dedikten sonra e bende doğal olarak orgazm ı kadın boşalması sanıyodum
başka bişeymidir ordan başka ne çıkarki acep ay ne karışık işler
Yukarda bir arkadaş bile demiş idrardır o canım öyle tazyikli erkekler bile boşalamaz yani sonuçta çok da sıvı su gibi bir şey değil bu kıvamlı bir şey yani ordan bile onun idrar olduğu anlaşılabilir.
sen ilişki yaşamadan anlamayacaksın zaten ama yasarsan görursun o izledigin filmler gercek deil bide erkekler gibi bosalmaz kadın
yellow valla sana sasırdm şimdi gidip sözlükten mi aradın bosalmayı yaw onlar herseyle dalga gecerek yzıyorlar sende ordan mı ögrenmeye calısıyorsun ne kadar anlatılasada sen ikna olmayacaksın o izledigin filmlerden etkilendin sanırım onlar işiyor canım bosalmıyorlar
canım sabahın bu saatinde kusura bakma ama sıkıntı çektiğim için yardımını istiyorum benimde özelime yazarmısın nasıl olacak bu işözeline yazdım canım
canım sabahın bu saatinde kusura bakma ama sıkıntı çektiğim için yardımını istiyorum benimde özelime yazarmısın nasıl olacak bu iş
canım sabahın bu saatinde kusura bakma ama sıkıntı çektiğim için yardımını istiyorum benimde özelime yazarmısın nasıl olacak bu iş
brcylm teşekkür ederim canım aldım özel mesajını özeline msnimi yazdım eklersen soracaklarım var rahatsız etmezsem
nasıl gercekten mi
brclym ilişkiniz ön sevişme sonrası ilişkiniz kaç dakika sürüyor yanlış anlamayın ben sizin o tadını çıkardığınız duyguyu tadı alamadığımdan soruyorum
ilişkiniz sırasında her türlü pozisonu denediğinizi ve en son olarakta üstte iken doyuma ulaştığınızı yazmışsınız
bunu nasıl becerebiliyorsunuz benim sms az olduğundan konu ile ilgili olrak özelden gelemedim bilgi verebilirmisiniz
aynen canım benimde öyle oluyor ama şikayetçi değilim ilk zamanlarda vajinal orgazm olamıyordum sadece klitoral orgazm oluyordum elle değil ama p..s ile sürterek oda güzeldi ama vajinal orgazmın tadını alınca diğerini bıraktım uzun uzun ön sevişmeden ve her pozisyonu denedikten sonra üste çıkıyorum ve defalarca olabiliyorum.