- 25 Ağustos 2009
- 7.271
- 60
- Konu Sahibi gelmesendeolur
kendim için bi şey istiyosam ne oluyum diyosun yani.özelden kopyalayım sana atıyım çıkıcam.iyi geceler...
Bilmediğimiz bir şey sandım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendim için bi şey istiyosam ne oluyum diyosun yani.özelden kopyalayım sana atıyım çıkıcam.iyi geceler...
ya burda yazılacak gibi de diilmiş he biraz böyle fazla
doğal ondan yani
ama değişik bi yöntem diil yani
yok kalsın sadece mrk iste aönmi kalmadı bnm için artıksoyleyin betus_g ye kız sabahdan beri yazın diyor ya:76: zaten hersey denmis burda yazılcak olanlar cokda farklı olmaz heralde..bende merak ettim he:86:
Kızlar merhaba ben anemı demır eksıklıgıne hastayım.Rahım kanamalarım yuzunden kansız kalmışım ve ilaçlı spıral taktırdım 2 gun önce şimdi de eşimle beraber olmaya korkuyorum aranızda spırallı varmı yaaa bana yardım edın ne olur çok korkuyorum.Ayrıca konunuzun başını okudum bende de bu sorunlar var şimdi spıralden sora daha beter oldum.Esımden kacıyorum.:18:
dün gece bi gelişme oldu sanırım vajinal orgazma yakın bişi yaşadım oda olucak sabır konsantre ve çalışma : D
anlatılmaz yaşanır diyen de var süper ötesi diyen de var var da var anlıycan.yani vajinal orgazm olan kesinlikle hissedermiş.miş diyorum bende 2 yıldır hissetmedim de:)
ama hissetmemek mümkün olabilirmi yani vajinal orgazm olunca kadın boşalmıyormu zaten hiç olmazsa o sıvıdan anlar yahu..ay benim kafam karıştı ya