- 23 Ocak 2014
- 23
- 2
- 6
internetten bakıyorum ama bişey bulamadım magic masaj aleti diye sorgullattım bildiğimiz masaj aletleri varçıkmak zorundayım aletin adını tam hatırlayamadığım için vermek istemedim bir yanlışlık olmasın diye adı magic li bişeydi servisimiz kalkacak 15 geçe toparlanıyorum.yarın burdan yazıcam bikeder olmazsa merak etme ne yapar eder yazarım... bulman zor ama ....
türkiyede yoksa internette çıkmaz bizdeki google türkiyedeki verileri tarıyorinternetten bakıyorum ama bişey bulamadım magic masaj aleti diye sorgullattım bildiğimiz masaj aletleri var
yarın bakıcaz artık bende merak içindeyim.bende baktım bildiğimiz şeyler......
yani evet, orgazm olamama konusunda psikolojik sıkıntıyı aşmak için mastürbasyon yapmak en önemli çözüm bence.
eşimden ayrıldıktan sonra aynen böyle bir sıkıntı çekmiştim
yani evet, orgazm olamama konusunda psikolojik sıkıntıyı aşmak için mastürbasyon yapmak en önemli çözüm bence.
eşimden ayrıldıktan sonra aynen böyle bir sıkıntı çekmiştim
ya ayıp bişey değilse bana da yardımcı olabilirmisiniz? ben bu sitede hep bakıyorum mesajlara kimse net bir şey anlatmıyor nerdeyse dalga geçiyorlar soran sorduğuna bin pişman oluyor.
ben eşimden ayrı yalnızım ve orgazm olamama gibi bir sorun yaşıyorum psikolojik olarak çok etkilendiğimi düşünüyorum belki bu konuya bir çözüm bulursam rahatlıycam. psikoloğa gittim bana mastürbasyon yapmamı önerdi, diyemedimki nasıl yapıp orgazm olucam diyesalak durumuna düşmemek için, deniyorum başaramıyorum. canlısı olmadığı için internetten sahtesini aldım gene olmuyor gene olmuyor. burada okuyorum çeşit çeşit klitoral mi vajinal mi hangisi nasıl oluyor kafam karıştı her kafadan bir ses çıkmış çok kötü durumdayım tanıdığım kimseye de böyle bir konuyu soramamki öfff.
ordamısınız bilmiyorum ama masaj aletinin adı hitachi magic wand üstünde bu şekilde yazıyor fotoğrafını da becerebilirsem yükliycem.
ksura bakmayın 10 gün falan oldu özgecan olayı falan derken bu tür konulara girmek ne derece doğru olurdu.
hitachi magic wand hv-250r diye geçiyor cihazın etiketinde bilginize,
konudan biraz uzak kaldık ama kusuruma bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?