- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #2.341
kızlar bende 1 bucuk yıllık evliyim en başta bir vajinismus sorunu çektim 3 ay sonra geçti şükür ama anorgazmi sorunum var. aslında orgazm olabilen biriyim yani klitoristen elle olabiliyorum ama ilişki esnasında ne yaptımsa olmuyor.. öncesinde zevkde almıyodum ama artık zevk aldığımı da hissediyorum eşim içimdeyken. ama ne kadar uzun tutsa da sadece zevk ve hoşlanma oluyor. boşalma bir türlü olmadı ön sevişmeyide uzun tutuyoruz eşimden de etkileniyorum ama yok..
Bunu cok sorun yapıyorum eşim çok belli etmese de oda üzülüyor zevk almadıgım için olmadığımı düşünüyor.
Doktora bi fırsat bulupta gidemedik bir de sizce kadın doğuma mı gidilir bu sebep için? bazıları kadın doğum çok ilgilenmiyo demişti hangi bölüme gidebilirim fikri olan var mı??
Bunu cok sorun yapıyorum eşim çok belli etmese de oda üzülüyor zevk almadıgım için olmadığımı düşünüyor.
Doktora bi fırsat bulupta gidemedik bir de sizce kadın doğuma mı gidilir bu sebep için? bazıları kadın doğum çok ilgilenmiyo demişti hangi bölüme gidebilirim fikri olan var mı??