yani masturbasyon ile bizler eşimize karşı olan o zevk doyum yoksunlugunu aşabilirmiyiz bi çeşit tedavi olmaktan söz ediyorum aslında ?
boşalma derken o rahatlıktan bahsettim tabiki öle erkek gibi boşalma olmaz bizden o zaman ben orgazm olamıyorum ama çok zevk alıyorum anlamadım bana ne oluyor çok zevk alıyorum ama o son noktadaki rahatlığı yaşayamıyorum klitoral ile yaşıyorum ama vajinal yaşayamıyorum.
Ben de aynı dertten muzdaribim
ben bunu yıllar önce yazmıştım halende devam ediyor bu sorun
zevk alıp orgazmın ucundan dönenler üstte olmayı deneyin kontrol sizin elinizde olsun ....
zevk alıp orgazmın ucundan dönenler üstte olmayı deneyin kontrol sizin elinizde olsun ....
bende üstte oladuğum poziyonda orgazm olauyorum ama misyoner pozisyonda orgam olamıyorum misyoner poziayonu denedım mı hiçmerhaba canım
ilişkinin kısalığındanmı orgazm olamıyorsun yoksa zevk mi alamıyorsun eğer kısa sürüyor ondan alamıyorum dersen en iyi pozisyon senin üstte olacağın pozisyon olabilir ben o pozisyonda çok kolay olabiliyorum
ben o nedenle hergün müthiş pozitifim enerji doluyum,paso orgazm,yuppiii:):)
Merhaba,
Bende 8 yıllık evliyim ve ilk başlarda bende orgazm olamıyordum, ve eşimde erken boşalma sorunu vardı. İkimizde doktora gitmeye çekindigimiz için kendi yöntemlerimizi denemeye karar verdik, ve şu an söyleyebilirimki seks hayatımız harika.
Bu konuda konuşmak isteyen arkadaşlara bilgi ve deneyimlerimi aktarabilirim.
sen boşver belkide senin bir kerede aldığın zevki onlar 2-3 kerede alamıyordur)
arka arkaya orgazm olabilirsin bunu yapabilen tek varlık kadındır erkek için zor birşey biraz dinlenmesi gerekir
ama kadın öyle değil ben üstte olduğum pozisyonlarda bazen 2 veya 3 kere olabiliyorum o esnada eşim boşalsada ben devam ediyorum
bende olamıyordum şimdi cok mutluyum .Eşinizde erken boşalma varmı?aynı durum bende de var ya
bnıde bılgılendırınbenim eşiminde erken boşalması ver sizin yöntemlerinizi merak ettim anlatabılısenız cok sevinirim:))
olmuo olmuo napaym bn de hele sogudum artıkArkadaşlar,
Öyle cinsellikten sogumakla, yada yapmamakla bu sorunu çözemezsiniz. Zaten ya bu işin üzerine gidip çözmeniz gerek yada orgazm gibi mükemmel bir duyguyu yaşamadan hayatınızı sürdürmeniz.
İnanın bu çöüzlmeyecek bir sorun degil, sadece ne yapmak gerektiginiz bilmek , mümkünse profosyenel bir yardım almak yada daha önce bu sorunu yaşamış birisiyle konuşmak çok iyi bir başlangıç olur.
Eger sorularınız olursa ben her zaman burdayım.
doktormusunArkadaşlar,
Öyle cinsellikten sogumakla, yada yapmamakla bu sorunu çözemezsiniz. Zaten ya bu işin üzerine gidip çözmeniz gerek yada orgazm gibi mükemmel bir duyguyu yaşamadan hayatınızı sürdürmeniz.
İnanın bu çöüzlmeyecek bir sorun degil, sadece ne yapmak gerektiginiz bilmek , mümkünse profosyenel bir yardım almak yada daha önce bu sorunu yaşamış birisiyle konuşmak çok iyi bir başlangıç olur.
Eger sorularınız olursa ben her zaman burdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?