Ya arkadaşlar yine bu sitede başka sayfaya da yazdım ama ...
İki aylık evliyim ...Tamam eşimde ilgi şafkat sevgi her şey var ama ...Bilmiyorum ben mi abartıyorum ...Şu iki aydır okadar özeniyorum kırmızı çamaşırlar yok leoparlar , güzel güzel kokulu banyolar yapıyorum ...Sonra o kadar hazırlık 3 dakika yahu ...Eşim ben tamamım diyor ...Hadi bilemediniz ön sevişme de dahil 6 , 7 dakika olsun ...Ya ben de mi sorun ben mi tatminsiz bir insanım bilmiyorum ama çok üzmeye başladı bu konu beni ...Ve artık bu gün son raddeye geldi ...
Ben tamamım diyor erken mi oldu diyor tamam başka bi şey çabası yok ...
Çok da kırılgan üstüne varamıyorum ama şöyle olsa daha iyi olur biraz çabuğa getiriyoruz diyorum ama ...Anlamıyorum ki hiçbir değişme gelişme yok ...
Haftada zaten 3 , 5 gün oluyor ...Ben arka arkaya olmasını beklemekle hata mı ediyorum ...Bir kere ve 3 dk da çok kısa yahu ...Değil mi sizce ne yapmalıyım =(((((
Yok cidden hazırlığım bir saat sürüyor ...Sonrası tıssssssssssss...
Böyle giderse benim de hevesim kaçacak ...Ne yapayım ben bu adama bir şeyler mi içireyim üffffffff yaaaaa =((((
Konuşsam bir türlü kırılıyor ...Konuşmasam böyle de ben hiçbir şey yaşayamıyorum ...
Ben b.....dım diyor ...İyi halt yedin dıyorum içimden =(((....Sonra tekrar kıyafetlerını giy ve gunluk rutin
NE YAPMALIYIM ACİL YARDIM =((44:
Teşekkür ederim...Öneri çok güzel fakat eşim prezervatif de kullanmaya yanaşmıyor ...Aslında çok düşünceli ve sevgi dolu birisi ...Belki de dediğin gibi geciktirici jeller falan da var ondan denemeliyiz...
Ne güzel eşin kırılgan değil ...Benim ki aceleye mi getiriyoruz böyle bir şey anlamıyorum dedim diye küstü şimdi bana konuşmuyor ...Ama ben çok uğraşıyorum haksızlık değil mi ...Her şeye çok özen gösterirken ...Onun isteklerini de önemsiyorum şunu yapmam bunu yapmam canım istemiyor yok başım ağrıyor da demiyorum ...Daha ne istiyor ki !!!Her erkek bunu istemez mi ...
Neyse çenem açıldı=) etrafta da konuşacak bu konuyu kimse yok greçekten forumlara yazıyorum bende doldum taştım yahu :26:
Teşekkürler tekrar canım benim önerini değerlendiricem ...
Teşekkür ederim...Öneri çok güzel fakat eşim prezervatif de kullanmaya yanaşmıyor ...Aslında çok düşünceli ve sevgi dolu birisi ...Belki de dediğin gibi geciktirici jeller falan da var ondan denemeliyiz...
Ne güzel eşin kırılgan değil ...Benim ki aceleye mi getiriyoruz böyle bir şey anlamıyorum dedim diye küstü şimdi bana konuşmuyor ...Ama ben çok uğraşıyorum haksızlık değil mi ...Her şeye çok özen gösterirken ...Onun isteklerini de önemsiyorum şunu yapmam bunu yapmam canım istemiyor yok başım ağrıyor da demiyorum ...Daha ne istiyor ki !!!Her erkek bunu istemez mi ...
Neyse çenem açıldı=) etrafta da konuşacak bu konuyu kimse yok greçekten forumlara yazıyorum bende doldum taştım yahu :26:
Teşekkürler tekrar canım benim önerini değerlendiricem ...
sorun sende değil eşinde olabilir erken boşalıyor olabilir sen o ana gelmeden bitiyordur
bu durumda belkide boşaldıktan sonra biraz dinlendirip hadi birdaha yapalım demek bir çözüm olabilir o kadar çabuk boşalmayacaktır tekrar yaptığınızda
eşim boşaldıktan sonrada maalesef tekrar yapamıyor sertleşemiyor doktora gitmeyede yanaşmıyor maalesef(
o doktora gitmiyorsa bence sende ona yanaşmayacaksın
çok tatlısın arpa
hehe. yani herkes bi kendini dinliyo heralde.. kendilerine zaman tanidilar..
herkes diyet derdinde yaz geliyoooo başka şeyle ilgilenmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?