Orgazm nedir?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.692
1.409
Merhaba,
Ben 4.5 yıllık evliyim ilk zamanlar vajinismus sorunum vardı onu aştık (tabii her pozisyonda ilişki yaşayamıyorum hala) 1 kere kimyasal gebelik yaşadım 2 kere tüp bebek yaptırdım biri tutmadı biri tuttu gelişimi durdu.
Tüp bebek öncesi 1 kere çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saatte cinsellik gerekiyor kendimi kastım yapamadım. Aşılamalar tutmadı vb derken psikolojik olarak zorlu şeyler yaşadım yaşıyorum.

Size sorum şu bunlar olduktan sonra zaten artık hiç cinsel isteğim yok. Öncesinde de hep çocuk için uğraştığımız için yoktu.
Doğal sanıyordum.

Ta ki bu güne kadar. Bir arkadaşımda aylardır çocuk için çabalıyor tuttu onların şükür, ama diyor ki her seferinde orgazm olduğum icin hiç yormadı bu süreç beni.

Ben daha hiç orgazm olmadım sadece keyif aldığım zamanlar oluyor ama o rahatlama hissini yaşamadım
İlk zamanlar ilişki sonrası kasiklarim ağrıyordu artık o da yok.
Orgazm olmayı bilmiyorum eşim çabalıyor ama ona da söylemiyorum oldum olmadım diye
Bitse de gitsek gözüyle bakiyorum

Bu orgazm nasıl bir şey nasıl keşfediyoruz kendimizi
Ben nasıl öğreneceğim bu işi
Artık ilişkiye girmek kabus gibi geliyor

Daha orgazm bile olmadan neden cocuk? Kusura bakmayin ama hayatinizin en keyifli zamanini birakip sirf cocuk olsun diye cinsel iliski tabiki bitsede gitsek modunda olur. Oncelikle tek basinizayken video vs acip kendinizi kesfetmeye bakin parmaginizi elinizi kullanarak kendi basiniza zevk almaya basladiktan sonra esinizle birlikte olurken onu yonlendirin. Ustte oldugunuz pozisyonlarda kendinizi zevk aldiginiz yere yonelndirmek daha kolay olur iliskide. On sevismeyi uzun tutmaya bakin. Burada g noktasi diye bir konu vardi onu bulup okuyun. Ve kesinlikle cinselligi dogru duzgun tatmadan cocuk yapmayin. Evliliginizi mahvedersiniz bana gore.

Son düzenleme:
Daha orgazm bile olmadan neden cocuk? Kusura bakmayin ama hayatinizin en keyifli zamanini birakip sirf cocuk olsun diye cinsel iliski tabiki bitsede gitsek modunda olur. Oncelikle tek basinizayken video vs acip kendinizi kesfetmeye bakin parmaginizi elinizi kullanarak kendi basiniza zevk almaya basladiktan sonra esinizle birlikte olurken onu yonlendirin. Ustte oldugunuz pozisyonlarda kendinizi zevk aldiginiz yere yonelndirmek daha kolay olur iliskide. On sevismeyi uzun tutmaya bakin. Burada g noktasi diye bir konu vardi onu bulup okuyun. Ve kesinlikle cinselligi dogru duzgun tatmadan cocuk yapmayin. Evliliginizi mahvedersiniz bana gore.
Eşimde sperm hareket hızı yavaşlığı var ilaç tedavisi vb fayda etmedi yaşımız geçiyor o nedenle tüp bebek tedavisi sürecine girdik

Eşimde sperm hareket hızı yavaşlığı var ilaç tedavisi vb fayda etmedi yaşımız geçiyor o nedenle tüp bebek tedavisi sürecine girdik
Bir yandan tedavi olup bir yandan keyfine varmaya bakin o zaman. Gorev olarak gormeyin zevk alin sizde. Anlayissizlik ettiysem kusura bakmayin.

Son düzenleme:
Bende 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik her ilişki yaşadığımizda istekli oluyorum ama ne zevk nede orgazm olabiliyorum hissizlik var bende penisi bile hissetmiyorum napacagimi bende bilmiyorum tedavi olmak istiyorum artık bir yerden başlamak lazım nereye gidecegimide bilmiyorum

Bende 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik her ilişki yaşadığımizda istekli oluyorum ama ne zevk nede orgazm olabiliyorum hissizlik var bende penisi bile hissetmiyorum napacagimi bende bilmiyorum tedavi olmak istiyorum artık bir yerden başlamak lazım nereye gidecegimide bilmiyorum
Kendiniz yaptiginizda da zevk almiyor musunuz? On sevisme yapiyor musunuz?

cinsel sorunları çözmeden çocuk istemek çok mantıklı değil bence. bir doktora görünün. orgazm hissi de şöyle oluyor. en yüksek zevki aldığınızı düşünün.15 saniye falan sürüyor. sonrasında bir rahatlama geliyor.

Yok anam yok ben de olamıyorum, o yüzden evlenmek istemiyorum

Ne olacak böyle bilmiyorum olurda bi çare bulursanız burdan bizi de bilgilendirirseniz sevinirim
Ben oral ya da dokunma ile de olamıyorum. Sadece kendim olabiliyorum ama karşı cins ile hiç olmadım, siz de de bu durum var mı

Orgazım olarak hamile kalınsaydı ben 4 senede 4 çocuk doğurabilirdim . Kafanızı bunlara yormayın tahatlamaya bakın kendinii teslim edin ilişkiye ayrıca orgazım olabilmek için sizin pozisyonun keşfetmeniz lazım.

Ben eşimle hiç olmadım kendim yapincada sadece idrar hissi geliyor başka bisey yok bide normalde zevk de yok siz zevk alıyor musunuz
Hayır. Sadece öpüşmek, sarılmak daha haz veriyor . Ama kendi kendinize olmamanız enteresan. Sağlam kafa ile deneyebilirsiniz

Orgazım olarak hamile kalınsaydı ben 4 senede 4 çocuk doğurabilirdim . Kafanızı bunlara yormayın tahatlamaya bakın kendinii teslim edin ilişkiye ayrıca orgazım olabilmek için sizin pozisyonun keşfetmeniz lazım.
Hamile kalmak icin orgazm gerekli dememis ki konu sahibi. Bu surec yormamis arkadasini her defasinda orgazm oldugu icin. Kendisi olsun bitsin bir an once durumunda oldugu icin surec yorucu geciyormus. Orgazm nasil olur diye o sebeple soruyor anladigim kadariyla.

O
Hamile kalmak icin orgazm gerekli dememis ki konu sahibi. Bu surec yormamis arkadasini her defasinda orgazm oldugu icin. Kendisi olsun bitsin bir an once durumunda oldugu icin surec yorucu geciyormus. Orgazm nasil olur diye o sebeple soruyor anladigim kadariyla.
ozaman ben yanlış anladım

Demek istedim ki çocuk olmuyor, her denemede görev olarak görüyorum. Belki orgazm olursam en azından hevesim gelir keyif alacağım diyr birlikte olmak isterim böyle olduğunda zevk olmadığı için birlikte olmak istemiyorum

X