Orgazm için neler yapıyorsunuz

Orgazm oluyor musunuz? Oluyorsanız ne sıklıkla?(Penetrasyonla olan orgazmı kast ediyorum)

• Her zaman oluyorum

• Neredeyse her zaman, olamadığım çok nadir

• İlişkilerimin yarısında oluyorum

• Çok nadir oluyorum

• Hiçbir zaman olamıyorum

• Oluyorum ama sadece klitoris yoluyla, partnerimle(oral, sürtünme vs.)

• Olamıyorum, sadece mastürbasyonla kendi kendime

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

turkoblomov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
412
583
Merhaba herkese. Henüz çok yeni cinsel hayata başlamış biri olarak Türkiye'de kadınların orgazm olmama durumunu araştırıyordum ve pek iç açıcı sonuçlarla karşılaşmadım, o yüzden sormak istedim. Daha birkaç ilişkim oldu ve aşırı zevk aldım fakat orgazm olamadım. Biliyorum henüz kendimi tanıma aşamasındayım, zaten pek acele etmiyorum fakat ben çözüm uzamasın, aylarca beklemeyeyim diye ve o zevki hemen yaşamak istiyorum ve sizlerden biraz taktik almak iyi olabilir diye düşündüm. Orgazm olmak, daha fazla zevk almak için neler yapıyorsunuz? Ne yapmam gerekir?

Kendini tanıman hangi pozisyonları dokunuşları sevdiğini keşvetmen lazım, o da hemen olmuyor, zamana bırakmak lazım.

Her sey zamanla oluyor maalesef. Tanımak, bilmek kesfetmek icin bir yola çıkacaksınız o yolda dokunuslarınızı zevk noktalarınızı keşfetmiş olacaksınız. Nelerden zevk aldınız mesela ilk adımda?

Her sey zamanla oluyor maalesef. Tanımak, bilmek kesfetmek icin bir yola çıkacaksınız o yolda dokunuslarınızı zevk noktalarınızı keşfetmiş olacaksınız. Nelerden zevk aldınız mesela ilk adımda?
Sizi hatırladım, benzer yollardan geçiyoruz sanırım :) Ben en çok boynum ve bacak içlerimden hoşlandım. Oralara daha fazla uyarı almam gerekiyor herhalde o zaman? Bu arada en son soruyordunuz mastürbasyonu bırakmalı mıyım diye, bırakmak çok işe yarıyor cidden. Çok zevk aldım.

Bu var mesela, konuları oku burada ha deyince aklına gelmiyor insanın

O değil de mesela genellikle kadınlar kaç hafta/ay/ilişki sonrası zirveye ulaşıyor genellikle, onu merak ediyorum.
Onun bir süresi yok partnerinle uyumumuza bağlı, 1 ay da sürebilir bir yıl da, açık olur hoşunuza gidenleri rahatça söylerseniz daha farklı olur

Kendimi mastürbasyon olarak lisede keşfettim sevismeye 20 li yaslarımda basladım. Zevk noktalarım, fantezi dünyam, nelerden zevk aldığımı çözeli seneler oldu. Bedenden bedene cok sevisme gecmisim oldu acıkcası. Diğer sevistigim cocukta öpüsmede bile deli gibi zevk alırken bir diğerinde sürtünmede bile zevk alamazdım. Bu tecrübelerimde beden uyumu, istek ve duygusal durumları öne sürüyorum. Cinsellik seks’e bu sene kasım ayında adım atmıs bulundum. Libidom çok yüksek en ufak bir dokunusta bile alev alabiliyorum. Göğüs, boyun, kulak meme, göbek oral vs çok zevk noktam var. Lakin birleşme esnasında tüm bedenimden zevk alırken vajinal yoldan zevk alamadım daha. İdrar hissi hissettim sık sık birde acı vardı. Tabi o da zamanla geçiyor elbette. Her sey zaman. Mastürbasyona gelecek olursak haftada 2-3 kez anca azalttım günde 3 kez yaptığım oluyordu. Şu regl anımda olduğum icin zorlandığımı da söyleyebilirim. :) ama azalacak inanıyorum.

Siz de benim gibi testesteronu yüksek hatunlardansiniz sanırım :) Ben de lisede sürekli tahrik olup ıslanıyordum fakat nasıl mastürbasyon yapacağımı bilmediğim için sürekli belim ağrıyordu Neyseki sonradan öğrendim. Ben henüz tecrübesizim yaşım 22 daha fakat şuan birlikte olduğum insanı seviyorum ve çok çok etkileyici buluyorum. Bayağı bir süredir de mastürbasyon yapmıyordum (çok zor günlerdi) ve o zaman hissediliyor herhalde. Bende de idrar hissi oldu durdurmaya çalışırken konsantrasyoumu kaybettim ama şuan araştırdığıma göre sanırım devam edersek orgazm oluyormuşuz. Devam edin bence Acı neden oluyor onu anlamadım ama, önsevişmesiz mı ilişkiye giriyorsunuz?

Evet sizin gibiyim:) bu arada resim sanatçısı olduğum için eserlerim cinsellik üzerine kurulu genelde o konulara yer veriyorum çok makale vs okuyorum. Ön sevişmesiz asla ilişkiye başlamam o olmazsa olmazım ıslanma sorunum yok aşırı istekli olup zevk alıyorum. Fakat kendimi asla kasmamama rağmen yine de çok zorlu bir giriş yaptım cinselliğe zarım kalındı sanırım ve epey kanamam oldu. 1 haftada günde 2-3 gün seks yaptım, sonlara dogru o acı yok olmaya baslamıstı. İdrar kısmına gelecek olursak bende tıpkı bu anlattığınız gibi okumustum bir yerlerde devam edilirse orgazm olunuyormus diye. Genelde doggy pozisyonunda herkesin acı çektiğini okudum bende onda hiç acı çekemedim. Böyle böyle keşfedeceğim pozisyonlarda kendimi.:)

Mesleğiniz çok güzel, çizdiğiniz resimlere bakılırsa mastürbasyon konusunda ben olsam ben de duramazdım :) On sevişmeye rağmen acıyorsa dediğiniz sebep olabilir, diğer birleşmelerde olmaz o zaman. Bir de düzenli cinsel hayatımız yok ki, mecbur kendi kendimize iş görüyoruz, birleşmeye hâlâ alışamadık. Birçok şeyi denemedik, en azından ben. Evet herkes onda acı çektiğini söylüyor ama ben onu deneyemedim bile, şuan misyoner ve kaşık pozisyonundan öteye gidemedi cinsel hayatım. Bence bu birleşmeyle boşalmayı kafaya pek fazla takmayalım. Tek amacımız sevişirken daha fazla zevk almak olsun. Gerisi gelir diye düşünüyorum. Gelmek zorunda, kendime bile dokunmuyorum bu elbet bir yerde patlayacak.

Bence de orgazm olacak mıyım olmayacak mıyım düşüncesiyle insan o ana odaklanamaz. Erkeklerin erekte olacak miyim kaygısıyla erekte olmamaları gibi.

Ne yapıyorsunuz sorusuna gelince, daha doğrusu ne yapmalıyız kısmına geleyim ben şimdilik bence olabildiğince rahat olmak, kendini birakmak ve burada bir topikte de okuduğum gibi, yeterince tahrik olmadan başlamamak.

Yaradılış gereği erkekler neredeyse her daim hazir oluyorlar zaten ama kadınlarda öyle değil. Erkeğin bir meme görmesi yeterliyken ya da bir bakış bile yeter onlara. Hatta çoğuna nefes alsan yetiyor da neyse şimdi konumuz o değil istisnai durumlar hariç kadınlar çoğu zaman ön sevisme bekliyor. Çünkü duygusal yaratıklariz. Once iki tatli sözle, biraz sevilmeyle hazırlanmak istiyoruz ve ennn ama en önemlisi kendimizi güzel hissetmek istiyoruz. Seksi çamaşırlar giyince bile kendinden tahrik oluyor insan. Yani kendini çok seksi hissederek/hissettirilerek başladığın ilişkiyle, kendini o an beğenmeden (en basitinden kıl tüy problemin varsa) başladığın ilişkiden aldığın verim aynı olmaz. Çünkü kafan ve ruhun tam anlamıyla o anda değil, içinde beğenilmeme kaygın var.

Özetle kadınlar, tahrik olmuş eşleri ilişkiyi başlatınca genelde geri çevirmiyorlar ve erkeklerin geneli ön sevişmeyi uzatmadan sadede gelmeyi sevdiği için, kadın kendini olaya verene kadar is isten geçmiş oluyor. Bilinçaltında orgazm olabilecek miyim, nasıl görünüyorum endişesi, yeterince tahrik olunmadigi için hissedilen acı da cabası; Sonuç=hüsran

Yani önemli olan yeterince tahrik olmak diye düşünüyorum

Kısacası önemli olan önsevişme diyorsunuz :)
Evet bu güzel olma meselesi de çok doğru ya, kıl tüy, mevcut güzellik algısından dolayı kendini beğenmeme vs, gerçekten vücudunu, enerjini beğenmen lazım. Ya da vücudunu pek düşünmemeye çalışıp o ama odaklanmak gerek, "havaya girmek" yani.
Uzun ilişkilerde de sanki erkekler sadece görüntüye tav olmuyor gibi. Artık alışıyor kadına sanırım. Ama genel erkek tablosu dediğiniz gibi
Bazen erkek olmak kolay basit, her türlü geliyorsun diyorum, ama bazen de kadın vücudu, zevkinin derinliği ve çokluğundan dolayı kadın olmak çok güzel diyorum.

Alın benden de o kadar düzenli cinsel hayatım yok. Mesafe iliskisi yasıyoruz haliyle ister istemez kendimi mastürbasyona itiyorum. Ama son zamanlar duruldum az da olsa. Birleşmeye alısmak icin zaman gerek. Bu arada misyonerde maalesef girisim zor oluyor hatta olmuyor bile. Kasık pozisyonunu da denedim onda hic acı sızı olmadı rahattı. Onun dısında son yazdıklarınıza katılıyorum orgazm beyinde bitiyor zaten bunu düsünürsek zaten olamayız :) keske diyorum ki 20 li yaslarımda adım atsaydım. Ama maalesef ten uyumunu yakalamayınca asık olamayınca öteye gidemedim. 28 yasınaymıs nasip cok sanslısınız bu konuda. En yakın arkadasım 23 yasında masallahı var vajinal orgazm oluyor kendi kendini tatmin edemiyor mastürbasyondan zevk alamıyormus. Buda ilişkiye alışması ve 18 yasında baslamasının yararları. Bence cok daha yolun basındasınız ve sanslısınız sevinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…