Orgazm için neler yapıyorsunuz

Orgazm oluyor musunuz? Oluyorsanız ne sıklıkla?(Penetrasyonla olan orgazmı kast ediyorum)

• Her zaman oluyorum

• Neredeyse her zaman, olamadığım çok nadir

• İlişkilerimin yarısında oluyorum

• Çok nadir oluyorum

• Hiçbir zaman olamıyorum

• Oluyorum ama sadece klitoris yoluyla, partnerimle(oral, sürtünme vs.)

• Olamıyorum, sadece mastürbasyonla kendi kendime

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yol uzun desenize :)) Çok güzel bir şey bir yandan da bu, hem evliliklerde hala heyecan olmasını da sağlıyordur.
İki taraf da keyif alıyorsa gerçekten güzel, dokunduğun bedene hala sevgi duyuyorsan her birliktelik heyecan zaten, değişik şeylere gerek bile yok. Türk toplumunda cinsellik bir dipsiz kuyu zaten hiçbir şey öğrenmeye çalılmadam öğrenilemiyor. Tabularımız büyük sıkıntı

Tabular değil de beni monotonluk korkutuyor. Severek evlenenler bile birkaç sene sonra bıkıyor birbirinden. Nasip kısmet işi sanırım biraz da :))

Tabular değil de beni monotonluk korkutuyor. Severek evlenenler bile birkaç sene sonra bıkıyor birbirinden. Nasip kısmet işi sanırım biraz da :))
Bıkmak değil aslında o,hayat telaşının verdiği yorgunluk, ya da kişisel çatışmalar, uyumlu stresten uzak bir evlilikte heyecan bitmez kolay kolay

Parmak olayı fena biraz benim biraz canım acıyo ve sesim yükseliyor ama erkekteki gibi fışkırma oluyo fakat klitoral daha zevkli diye düşünüyorum belki kısa sürdüğü içindir

Parmak olayı fena biraz benim biraz canım acıyo ve sesim yükseliyor ama erkekteki gibi fışkırma oluyo fakat klitoral daha zevkli diye düşünüyorum belki kısa sürdüğü içindir
Zirvenin dşbinde kaldığım çok oluyor o yüzden bunu mutlaka deneyeceğim

İş erkekte bitiyo canm hızlı olması lazım ama dediğim gibi benim canım yanıyor biraz kemiklere çok değdiği için belki
Kibar davransın biraz zahmet olmazsa, karşındakinin zevkmaldığını görmek daha bir motive ediyor çünkü

Büyük ihtinalle öyle, daha fazla zevk daha fazla sıvı, kendi adıma her birliktelikte aynı miktarda ıslanmıyorum, kimi zaman sadece içi ıslakken kimi zaman bacaklarım bile ıslanmış oluyor
Ayakta yaptigimizda o sivi bacaklarimdan ayaklarima kadar akiyor :)

Ön sevişmeyi uzun tutup birbinizin nelerden hoşlandığını bilip ona göre sevişmek çok işe yarar. Biz eşimle hem korunmak için hem de orgazmı kolaylaştırmak için okeyin nirvana prezervatifini kullanıyoruz üzerindeki kabartmalar orgazmı çok kolaylaştırıyo onu bi dene derim..

O prezervatifi çok duydum, özellikle kadınlar çok memnun gibi. Erkek için nasıl bir his veriyor, diğerleri gibi mi?

Tırtıkları erkekler de hissediyormuş, o yüzden onlar için de avantajlı ama hiç olmadığı zamanki gibi değil bence
Evli olmadığım için mecburen prezervatif kullanacağım. O yüzden her türlü olacak. Ben de en iyi his hangisinin diye düşünüyorum. Var mı böyle ten hissine en yakın bir şey?

Bimin kendi markasında varmış çok ince ve ten hissi veren ama ben daha denemedim, listede o var, elimizdekiler bitsin bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…