- 23 Kasım 2020
- 412
- 583
- Konu Sahibi turkoblomov
Sizin yaşınızin avantajı da kendiniz e duyduğunuz güven ama, bende henüz o yok :)Alın benden de o kadar düzenli cinsel hayatım yok. Mesafe iliskisi yasıyoruz haliyle ister istemez kendimi mastürbasyona itiyorum. Ama son zamanlar duruldum az da olsa. Birleşmeye alısmak icin zaman gerek. Bu arada misyonerde maalesef girisim zor oluyor hatta olmuyor bile. Kasık pozisyonunu da denedim onda hic acı sızı olmadı rahattı. Onun dısında son yazdıklarınıza katılıyorum orgazm beyinde bitiyor zaten bunu düsünürsek zaten olamayız :) keske diyorum ki 20 li yaslarımda adım atsaydım. Ama maalesef ten uyumunu yakalamayınca asık olamayınca öteye gidemedim. 28 yasınaymıs nasip cok sanslısınız bu konuda. En yakın arkadasım 23 yasında masallahı var vajinal orgazm oluyor kendi kendini tatmin edemiyor mastürbasyondan zevk alamıyormus. Buda ilişkiye alışması ve 18 yasında baslamasının yararları. Bence cok daha yolun basındasınız ve sanslısınız sevinin
Mastürbasyondan zevk almayıp ilişkiden zevk almak mı, işte olmak istediğim seviye!
Özel olmayacaksa niye birleşme yaşamadınız hiç, böyle açık görüşlü olmanıza rağmen?