Kushies cok aradim ama bulamadim. Yurt dışında bile satılmıyor artik. Pamuccoyu ilk defa duydum. Bambino mio ve charlie banana var turkiyede onlarinda tanesi 70 tl çok pahali yaa. Babyneo aldim ama başarısız bez konusunda.
Sorunuza gelecek olursak emicilik harika çünkü %100 pamuk. Hiç sızdırma yapmiyor. 12 saate kadar kaliyor bazen damla sızma yok.
Evet maalesef ben ilk karar veridigimde nasil olur naparim diye çok arastirma yaptim ama dişe dokunur bi açıklama bulamadim. Bu konuyu da o yüzden actim belki dikkat çeker tecrubeliler yazar dedim ama bizim milletimiz rahatina düşkün. Aman kendisi rahat etsin zahmet cekmesin de bebeği ne olursa olsun. Hazir mamalar yok satıyor,mini kutularda meyve püreleri kapış kapış satılıyor. Aklım almiyor nasil yaparlar o minicik yavruya bu kötülüğü? Cici bebe,pirinç unu mamasi... halkimiz kadinlarimiz çok bilincsiz. Önlerine ne gelse sorgulamadan kabul ediyorlar. O mama icinde ne var? Katkı maddesi bebegime zarar verir mi? Hiç düşünmeden kolayina kaçıp alıyorlar. Anladim ki bizim gıbı düşünen cok az. Zor geliyor 2 bez yıkamak. Cevremdekilere anlatiyorum "aman herkes hazir bez kullaniyo nolcak,ay ben ugrasamam" tepkiler böyle. Evde oturup seda seyan izlesinler anca. 8de isten geldim bezleri yikayip astım yarına hazır. Elime yapismadi. Içim rahat çocuğuma zarar vermiyorum. Diyeceğim o ki face sayfasi da pek rağbet görmez çünkü kimse rahatını bozmak istemiyor