Oy oy! Geçmiş olsun canım ya! Bizim siparişleri yetiştireceğim diye hep bunlar. Ersağ'ın masaj kremini sürseydin; üzüldüm şimdi.
ben mesajda incir yazmışım, sen de 1 TL yazmışsın, hemen yukarda da kuru incire 10 TL yazmışsın ya, o yüzden kuru incir diye tekrarladım
arkadaşım benim dut pekmezine ihtiyacım var?
Nasıl alabilirim
Helal olsun canım.
Canım domates menemenlik kavanozlarda oluyor sanırım.Öyle var ama bunu ptt almaz MNG kargoda bir arkadaş varmış onunla konuşurum olmazsa ve plastik büyük kovalar veya seleler ile yola çıkıyormuş cam şeyler.Normalde hiçbir kargo şirketi almıyor böyle şeyleri.
Patlıcanda var uzun ince dilimler halinde canım.Yemeklik olarakta var kurutulur cnaım.
tamam seyrencim kurutmalıktanda 1 kilo.
domates sosundanda 2 kavanoz çok gelir mi ki bize?
2 kişiyiz.
ayrıca camda olmasına gerek yok.sen camdan plastik şişeyede aktarip yollayabilirsin.ben onu alınca gene cama koyarım: )
O zaman en iyisi pet şişe canım.Ben petlere koyarım sen gelince hemen kullanmayacaksan camlara koy ve bulunduğuın şehir serindir serince yerde muhafaza et.Sıkıntı olmaz.
2 kg size çok olmaz canım beğenirsin tekrar isteyeceksin biliyorum
aaaa yeni mesaj gönderdim onlaridami görmedinn:18:
canım sana özel mesaj attım ama
aaaa yeni mesaj gönderdim onlaridami görmedinn:18:
tekrarmi gönderem mesajjj
Şekerim tel açıcam
Anamm sesini yirim senin
Ne datlu sesin var üüüleee
Teşekkür ederimm öyleyimdir kiii
Adamı nasıl kandırdığın belli
:26:Canım yeni mesajlarada baktım ama senin mesajın özel kutumda yok.
Gönderilen mesajlara bakarsan yolladığın mesajı kopya edip tekrar yollarmısın bana.Çünkü kutu dolu olsa gelmez.
ehehhehehh
şimdi bu iletini sesli okudum,kurban olurmuş sesime
sende öyle canımm duygular karşılıklı,öylesine doğal öylesine içtensin ki taa buralardan hissettim inan içtenliğini..
pestillerim,pekmezim,balım gelince seni ekstradan sevicem
tekrar mesaj yazdimmmm
Sen bana listeni ve kaç kilo yada gram tam olarak yazda ben sen dönene kadar hazırlayım canım olurmu.
Vallahi ne yalan diyim şu kk daki kızların çoğu ile telde konuştum Allahım hepinizin ayrı bir sesi ve samimiyeti vardı.Bunun için Kazene ne kadar teşekkür etsem azdır.Bana bir sürü bacı kazandırdı.Bu yaz tatile çıkma planlarım var.Hergün birinizin kapısındayım
Canımm çok teşekkür ederim yakın ilgine...
Bizde seni kazandık fenamııı:)
Zaten annemin adını taşıyorsun,ayrıca memnun oldum bu duruma
Bu arada her zaman her daim kapım açık sonuna kadar canım,başım üstüne..buralara yolun düşerse bi alo de tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?