Canım mantıyı bugün pişireceğim ama bir sıkıntı yok gibi. Kokusu falan normalAfiyet olsun canım,başka ne diyeyim ki
Unutmadan mantıyı soracaktım ertesi gün geldi ama bir sıkıntı yok değilmi canım.
Bu arada Çınarı doğurdun ama alttaki takvimin hala doğuramamış hayatım
Tamam canım bunları karışık mı istiyorsun yoksa ayrı ayrı mı
Canım mantıyı bugün pişireceğim ama bir sıkıntı yok gibi. Kokusu falan normal
Evet canım, takvim öyle gösteriyor 10 gün sonra bi daha doğuracağım
canım yaa su pestili bende merak ettim elinde suanda ne pestili var sipariş alamıyorum erik için dedin galiba ama ben az bişey elinde başka ne pestilin varsa çeşidini öğrenip almak istiyorum bide domates kurusu ne kadar canım ??? diğerleriyle aynımı fiyatı hani o ipe dizilmiyo ya ondan sordum canım kolay gelsin ellerine sağlık
karışık olsun seyrencim: )
sabırsızlıkla bitirmeni bekliyorum,herkes alıp alıp lezzetlerini yazıyor kıskandım: (
Mantı piştimi mantı.Yediğin içtiğin senin olsun gördüğün güzellerden bahset canım
Teşekkür ederim canım Alah razı olsun,sey_ren topicin hayırlı olsun, bol kazançlar...
Salça hariç her şeyim hazır şükür. Hem çalışıp hem hazırlık yapmak zor ama yaptım
(Salçayı da yapardım belki cesaret edemedim takip istiyor.)
Domates salçası istesem ne zaman olur?
Pişirdik canım. Gördüğüm güzeller ise, hamur olmayan, mideyi rahatsız etmeyen, şişirmeyen, bol kıymalı harika bir mantıydı.Yiyeli 1,5 saat oldu; annemin midesi hamur işi yediği zaman kaynar, rahatsız olur, hazımsızlık çeker ; onu bile rahatsız etmedi. Ellerine sağlık canım
tamam canım özelden bana hesap numarası bilgilerini yollarsan sevinirim. bir de hazırda elinde kurutulmuş domatesin var mı canım ? yoksa eğer senin için sıkıntı olmayacaksa hani zamanını çalmayım diye dedim alabilir miyim kurutulmuş domates de ? 500 gram kurutulmuş domates
Canım özel mesaj yazamıyorum arkadaş listende olmadığım için.
Siparişlerin hazır haber vereyim dedim.
*1 kg erişte
*1 kg İsot
*Pekmez(harnup)
*Domates kurusu
Eksik fazla yok değilmi canım.
canım tamam arkadaşlık talebini kabul ettim teşekkür ederim. canım yemeklik kuru biber de istemiştim ama kalmadıysa sorun değil kuşum bana hesap bilgilerini gönderir misin bi de canım
seyren,pttden parayı yatırdım canım. umarım almışsındır. cuma yattı. bundan sonraki-i siparişlerimde lütfen kapıdan ödeme olayını direterek söyle ki,bir hata daha yapmasınlar.
salçalar harikaydı. aldım ve anında kısır yaptım. hayatta yaptığım en güzel kısırdı. teşekkürler tekrar. mantı buzlukta. henüz pişirmedim.
seyren merhaba ben de sipariş vermek istiyorum ama tam listen ilk sayfada mı ona mı bakıcaz
bir de tursu da isteyen olmus ben de istesem yaparmısın
bir de şunu sormak istiyorum
bulgurların nasıl
bir de nerelisin bunu merak ettim
Bak unutmuşum işte,ama biberin hazır canım da yazmayı unutmuşum
Yemeklik kuru biberini salçalık etli köy biberinden yaptım yeşile dönüktü çoğu ama güneşte kızardılar canım
Özelden mesaj yazıyorum sana yarın kısmet olursa yollarım canım.PTT deki arkadaş izne çıkmış bakalım kızla nasıl savaşıcaz.Alt üst ediyor ne var ne yok herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?