QUOTE=sey_ren;31910320]Tam listem ilk sayfada ara sayfalarda da bazen oluyorda istediğin burada yazmayan farklı birşey varsa yazabilirsin canım.
Turşu ben yaparım sorun değil ama kargodaki arkadaş izne çıktı o dönünce yollarım sağolsun kolaylık sağlıyor.Beklerim 10-12 gün dersen sen ne turşusu istediğini yazabilirsin.Bulgurum köy bulguru ve esmer resimlerim sana yine.Ve ben Adanalıyım canım.
Meyve marmelatı ne dersen onu yaparım ama havalar biraz daha serinlesin öyle yollayım.Çünkü kargoda beklediğinden geçen arkadaşıma yollamıştım biraz bozulmuş dedi.Onada yollıcam ama havaların soğuması lazım.Mevsim meyvesi istersen yaparım şimdiden yazarsan ben hazırlar dolapta saklayabilirim.
seyren biber salcam var da domates salcan varsa ondan da isteyebilirim 1kg
Kadersiz civcivim sen ve Cincikki ne kadar beklettim değilmi.Turşuyuda beklicen şimdi hayatım.
En kısa zamanda kargonu halledeceğim inşallah canım.
Ve karışık turşularımda hazır.Civcivim hangisini yollayım sana.Hoş senin niyetine büyük olanı yaptım.
1kg ince bulgur
1kg pilavlık bulgur
1er ip patlıcan ve biberkurutması dolma için
1 kavanoz üzüm pekmezi
1kg domates salcası
yarım kg petekli çiçek balı
benim listem bu canım
sen hazırla ben sana adresimi yazayım
ıban numaranı verirsen netten yollarım hesabına bana daha kolay olu öyle
kolay gelsin
bende kurutulmuş domates, pestil ve ada çayını merakla bekliyorum
Tamam canım listeni hazırladım.Kargon hazır olduğunda özelden yazarım olurmu.
Amonracım senin için susamsız ve sıfır şeker ile pestil yapacağım listeni aldım hazır olunca haberleşiriz canım.
Kusura bakma cevap yazmamadım. Cumartesi gunü bi yakınımızı kaybettik. Malum cenaze işleri. Şimdilik kalacak gibi ben tekrar haber veririm sana.Teşekkür ederim canım Alah razı olsun,
Salça Ne zaman dersen o zaman olur canım,
sey_ren' im İstanbul' a yolun düşerse burada da bir evin var unutma haber etmezsen darılırım peşinen söyleyeyim de
zahmet veriyorum sana. çok teşekkür ederim canım
kizlar ben yurt didindayim nasil siparis verecem kargo parasi nasil olacakkk kafamda soru var
ben 10 kilo eriste
6 kilo yesil fasulye kurusu
6 kilo biber kurusu
birde bamya isteyecektim fiyati kac lira direk dogal diyince daldim
Kusura bakma cevap yazmamadım. Cumartesi gunü bi yakınımızı kaybettik. Malum cenaze işleri. Şimdilik kalacak gibi ben tekrar haber veririm sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?