Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet gıda için merakım, mesajı da gıda olarak düzenledim teşekkürlerOrganik derken gıda ürünlerini mi kastediyorsunuz?
ben konuyu görünce çok heyecanlandım. mesela ben organik incir almak istiyorum. nasipse bi ay sonra bebeğim olacak.. onun her gıdasını organik istiyorum. hangi sitelerden alışveriş edilebilir ?Bazı şeyleri yöresinden sipariş ediyorum, bazı şeyler için de bilindik siteleri kullanıyorum.
Farklı şehirlerde akrabalarınız, arkadaşlarınız falan varsa onlardan rica edebilirsiniz.
Siz neler almak istiyorsunuz mesela?
ben konuyu görünce çok heyecanlandım. mesela ben organik incir almak istiyorum. nasipse bi ay sonra bebeğim olacak.. onun her gıdasını organik istiyorum. hangi sitelerden alışveriş edilebilir ?
Ben blwmarketim.com dan satın alıyorum. Oğluma da kendimize de. Facebookta da sayfaları var ve siparişin her adımında yardımcı oluyorlar. Kurucuları da anne, ürünleri de anne hassasiyeti ile seçilmiş şeyler.ben konuyu görünce çok heyecanlandım. mesela ben organik incir almak istiyorum. nasipse bi ay sonra bebeğim olacak.. onun her gıdasını organik istiyorum. hangi sitelerden alışveriş edilebilir ?
Hemen inceliyorum. Çok teşekkürlerBen blwmarketim.com dan satın alıyorum. Oğluma da kendimize de. Facebookta da sayfaları var ve siparişin her adımında yardımcı oluyorlar. Kurucuları da anne, ürünleri de anne hassasiyeti ile seçilmiş şeyler.