Ay bunlar harika ben bu kadar beceremem anca sac bandi atki falan yapabilirimmmmmHuy Meselesi burda daha detaylı çekmişim bitanem gardal sarısı olan :)
Daha bitmemiş hali bu kollarını örüyorum
Deseni gosteriyim de sana bunlardan da yapabilirsin kusumAy bunlar harika ben bu kadar beceremem anca sac bandi atki falan yapabilirimmmmm
Güzel olmuş kollar için düz örgü yada lastik örebilirsin. sonra dikersin bitmiş sayılır yada kollarını tığ ile git yelek olarak giydirEki Görüntüle 1936169 Ben büyük kızıma çok elbiseler etekler ördüm süveterler ama diğerlerinde bişeyim yok oğluma bi hırka öriyim dedim yarım kaldı
En sonu öyle olucak heraldeGüzel olmuş kollar için düz örgü yada lastik örebilirsin. sonra dikersin bitmiş sayılır yada kollarını tığ ile git yelek olarak giydir
Ben kaçıyorum tatlım kaynanamlar bekliyo çocuklar gitti benimde çıkmam lazım artık gece görüşürüz yafrukurtlardaGüzel olmuş kollar için düz örgü yada lastik örebilirsin. sonra dikersin bitmiş sayılır yada kollarını tığ ile git yelek olarak giydir
Tamam hayatım görüşmek üzere...Ben kaçıyorum tatlım kaynanamlar bekliyo çocuklar gitti benimde çıkmam lazım artık gece görüşürüz yafrukurtlarda
vaay ne kadar yeteneklisin öyleYapmak isteyenlere fikir olur umarım
İtiraf etmeliyim diğer ördüklerime göre en zoru bunlar oldu ama değdi çok güzel oldular severek kullanıyorum
Hardal sarısının kollarını örüyorum şuan bitmiş halini paylaşıcamEki Görüntüle 1935689 Eki Görüntüle 1935691 Eki Görüntüle 1935692 Eki Görüntüle 1935693
vaay ne kadar yeteneklisin öylemaşallah
Cok tesekkurler kizlar yapim asamalarini da paylasicam en kisa zamandaEline sağlık çok güzel olmuşlar...
evet özellikle farklı tip olanları süper olur:))Cok tesekkurler kizlar yapim asamalarini da paylasicam en kisa zamanda
Onun icin de konularim var bu desenleri begendiysen videolarini paylastim hemen etiket yaparim simdi :)evet özellikle farklı tip olanları süper olur:))
ben bir tek ters ve düz örgü biliyorum
şöyle değişik desenle hiç bilmiyorum
süpersin,evet çok işime yarar tatilde uğraşırımki :)Onun icin de konularim var bu desenleri begendiysen videolarini paylastim hemen etiket yaparim simdi :)