:) hayır canım eski üye değilim. aslında bu benim hayatımda bir foruma ilk üyeliğim. ama sana şunu söyleyeyim. burda meme estetiğinde, 44 sayfa konu var anasayfada. ve ben bu 44 sayfadaki bütün konuları , her konu içindeki onlarca sayfayı, her sayfadaki onlarca mesajı tek tek okudum. hani mesela senin açtığın "oralet meme estetiği ameliyatı" konu başlığında 192 sayfa var ya, ben bunun hepsini her mesajı okudum. ve bunu bütün konu başlıkları için yaptım. bu arada sadece okumadım. her üyenin ameliyatıyla, her doktorla, her protezle , her hastanın memnuniyetiyle ilgili not tuttum :) not tutma işlemim bittikten sonra da üye olmaya , kafamdakileri sormaya karar verdim. işte benim hikayem..
Oraletim günaydın:)Papatyam nasılsın ,ayran içtik ayrımı düştük:)Çok ösledim valla seni.Öğlen seni arıcam fakat bir aksilik çıkarda arayamam diye burdn da yazıyım dedim.Akşama buluşmayı düşünmüştük ya,bu muhteşem birleşmeyi pazar akşamı yapsak olurmu yahu?
oraletimmmmmmmmmm
Ne zamandır adam gibi giremiyorum foruma yahu. Seni forumun fahri meme danışmanı ilan ediyorumNe kadar güzel bilgiler veriyosun yine canım ya..
canım nerelerdesin yoksun iki gündür merak ettim
Merhaba canım ben eskisi gibi çok aktif kullanmıyourm forumu. Hızlı ve hareketli bir hafta sonu geçirdim :)))
Ama senin merak etme sebebini biliyorum doktora gitmedim özelden yazmıştım ulaşmadı sanırım. Bahsettiğim hastalık konusunda daha uzman bir doktor araştırıyorum.
Bu işi çok ciddiye aldım. Haberdar edeceğim seni.
Bu arada sen yarın mı randevu alacaktın napıyosun sana dönelim birazda. :))
Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.
Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus
evet evet canım bugün arıyorum şimdi saat biraz erken diye bir iki saat sonra aricam..heyecanlıyım şimdiden:) oraletcim sana mailden birkaç özel sru sormuştum o maile bakınca da bana bi geri dönebilirsen çok sevinicem..randevu alır almaz seni haberdar ediyorum :)
canımm randevumu aldım 3 ekim görüşmemiz olcak 10 ekim de ameliyat günü diye konuştuk :))) sormak istediğim bir sürüüü şey oldu şimdi nolur bi bak maillerine :)
merhabalar canım ben de senın gıbı kas zarı altı damla protez taktırdım. 7 gun oldu goguslerımın tam olarak oturmasını ve yumusamasını sabırsızlıkla bekllıyorum. senın bu surec nası ılerledı. ne kadar surede yumusadılar. benım su an cok sertlerdoktorum yumusaması 2 ayı bulur dıyor ama ben yıne de merak edıorum
burcucum mailini yeniden atabilir misin? sanırım ulasmadı. cevaplayayım sorularını
3 ekim görüşme sonrası ameliyat hadi hayırlısı diyelim :))
Canım gönderdim tekrar:) 10 ekim ameliyat dedim ya sanki o günlerde regl olcam gibi hesaplamalarıma göre bi ilaç kullanıp önce mi olsam regl ne yapsam bilemedim..
Mail ile yazdım buradanda yazmak istedim. Ameliyatı yaklaşan veya herhangi bir ilaç kullanan arkadaşların dikkatini çekmesi açısından.
İlaca göre değişiyor ama ameliyat öncesinde herhangi bir ilaç almamak gerekiyor.
Benim bir arkadaşım kalp ilacı kullandığını ama 1 yıldır içmediğini söylemişti. Son 9 ay içinde aldınız mı diye anestezi uzmanı sormuştu.
Aspirin gibi ilaçları da 1-2 hafta öncesine kadar bırakmış olmak gerekiyor. Grip olsanız dahi ilaç kullanmayın. Grip zaten ameliyatın iptali sebebi. İyileşeyim diyip ilaç almak yine ameliyat iptal sebebi.
Çünkü kanı sulandırdığı için bu ilaçlar ameliyat sırasında kanamayı arttırıyor. Başkaca durumlarda oluşturuyordur bu yüzden doktorlar hastanın sağlığı açısından ameliyatı iptal edebiliyorlar.
Regl için alacağın ilacın içeriğini bilmiyorum hani bilsemde yorumlayacak kadar bilmiyorum şu an için elimde, kalp ilacı, aspirin ve diğer ilaçlar var :)
Durum böyleyken böyle. Bunu da hesaba kat burcucuk
Bugün zaten ceyiz alis verisi yaptiim cicegim :))
Ama sen yine de albüme bak hadi nolur :) Öptüüm
oraletcim resımlerıne baktım da muhtesemsın!!!
oralet caniiim ben kendi kendimi nazar mi ettim bilmiyorum cok moralim bozuk son haftalarda..
bugün eski ölcülerimi buldum ve bugün tekrar ölcülerimi aldim..
tam tamina 3 cm kücülme var..
cok moralim bozuk :S
özelden yazicam sana simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?