Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

oraletimmmmmmmmmm

Ne zamandır adam gibi giremiyorum foruma yahu. Seni forumun fahri meme danışmanı ilan ediyorum Ne kadar güzel bilgiler veriyosun yine canım ya..

Vay be benböyle disiplini okul hayatımda yapmadım arkadaş :)) Hoş hala daha yapmıyorum ayrı mesele

Güzel hikaye sevdim istikrarlı ayrıca. :))

Benim kaç sayfam varmış sayende dikkatimi çekti :)) Ve mutlu da oldum.

İyiymiş diyecek bir sey bulamadım valla.

Sanada iyi akşamlar dilacım :)) Senle ayrı düşeceğime ayranı bırakırım ömrüm billah daha iyi :)

Pazar buluşması da yalan oldu hadi sıradakine hayırlısı. Görüşürüz canım.

Bugün bir pot kırdım onu da yazayım :) Kelebekler Vadisi'ni izledin mi diye soracaktım arkadaşıma. Silikonlar Vadisi'ni izledin mi diye sordum.
Aklındaki neyse zikrindeki de odur mantığı. Köprüden önce son çıkışı da kaçırdım kıvıramadım fena durumlar :)))

oraletimmmmmmmmmm

Ne zamandır adam gibi giremiyorum foruma yahu. Seni forumun fahri meme danışmanı ilan ediyorum Ne kadar güzel bilgiler veriyosun yine canım ya..

:))) Copyciğim selam yahuuu

Bende arada sırada şöyle bi forum kapısından kafamı uzatıp çıkıyorum :))

Mahçup ediyorsun canım beni :)) Memeler hakkında konuşmayı seviyorum hepsi bu Teşekkür ederim çok sevindim ve yanaklarım al al oldu. Yarın işe giderken allık kullanmayacağım sayende

canım nerelerdesin yoksun iki gündür merak ettim

Merhaba canım ben eskisi gibi çok aktif kullanmıyourm forumu. Hızlı ve hareketli bir hafta sonu geçirdim :)))

Ama senin merak etme sebebini biliyorum doktora gitmedim özelden yazmıştım ulaşmadı sanırım. Bahsettiğim hastalık konusunda daha uzman bir doktor araştırıyorum.

Bu işi çok ciddiye aldım. Haberdar edeceğim seni.

Bu arada sen yarın mı randevu alacaktın napıyosun sana dönelim birazda. :))

evet evet canım bugün arıyorum şimdi saat biraz erken diye bir iki saat sonra aricam..heyecanlıyım şimdiden:) oraletcim sana mailden birkaç özel sru sormuştum o maile bakınca da bana bi geri dönebilirsen çok sevinicem..randevu alır almaz seni haberdar ediyorum :)

canımm randevumu aldım 3 ekim görüşmemiz olcak 10 ekim de ameliyat günü diye konuştuk :))) sormak istediğim bir sürüüü şey oldu şimdi nolur bi bak maillerine :)

merhabalar canım ben de senın gıbı kas zarı altı damla protez taktırdım. 7 gun oldu goguslerımın tam olarak oturmasını ve yumusamasını sabırsızlıkla bekllıyorum. senın bu surec nası ılerledı. ne kadar surede yumusadılar. benım su an cok sertler doktorum yumusaması 2 ayı bulur dıyor ama ben yıne de merak edıorum

canımm randevumu aldım 3 ekim görüşmemiz olcak 10 ekim de ameliyat günü diye konuştuk :))) sormak istediğim bir sürüüü şey oldu şimdi nolur bi bak maillerine :)

burcucum mailini yeniden atabilir misin? sanırım ulasmadı. cevaplayayım sorularını

3 ekim görüşme sonrası ameliyat hadi hayırlısı diyelim :))

Merhabalar yasmin123456 :)

Ne güzel aynıymış yöntemlerimiz miss gibi daha ne olsun :))

Canım 7 gün olmuş daha ohhoo benim 1,5 yıl oldu şu anki halleri daha daha yumuşak.

Bir eski ve haşır neşir olduğum arkadaşımla karşılaştım yolda önce yüzüme sonra açık dekolteme bakıp " sen silikon mu taktırdın" dedi. Bende zaten beklenmedik bir zamanda beklenmedik biriyle karşılaşmışım panik yapmamaya çalışıyorum
Yoo ne silikonu dedim hemen elini uzattı dokundu " ne bilim böyle miydi hep bunlar" dedi

Çamaşırdan öyle duruyor dedim nişanlanmış konuyu değiştirdim artık ne kadar kurtuldum bilmiyorum.

:)) Ben 3 aylık kontrolüme gittiğimde doktorum resim hatta video çekmişti o zaman anlamıştım ne kadar yumuşadığını. Hani ilk zamanlar yine yumuşuyor ama zamanla ödemini ata ata tam kıvamına ulaşıyor.
2 ayda seninde fikrin olacak kadar yumuşar yani sabırsızlanma :)) Yazın son demleri keyfini çıkarmaya bak canım

Canım gönderdim tekrar:) 10 ekim ameliyat dedim ya sanki o günlerde regl olcam gibi hesaplamalarıma göre bi ilaç kullanıp önce mi olsam regl ne yapsam bilemedim..
burcucum mailini yeniden atabilir misin? sanırım ulasmadı. cevaplayayım sorularını

3 ekim görüşme sonrası ameliyat hadi hayırlısı diyelim :))

Canım gönderdim tekrar:) 10 ekim ameliyat dedim ya sanki o günlerde regl olcam gibi hesaplamalarıma göre bi ilaç kullanıp önce mi olsam regl ne yapsam bilemedim..

Mail ile yazdım buradanda yazmak istedim. Ameliyatı yaklaşan veya herhangi bir ilaç kullanan arkadaşların dikkatini çekmesi açısından.

İlaca göre değişiyor ama ameliyat öncesinde herhangi bir ilaç almamak gerekiyor.

Benim bir arkadaşım kalp ilacı kullandığını ama 1 yıldır içmediğini söylemişti. Son 9 ay içinde aldınız mı diye anestezi uzmanı sormuştu.

Aspirin gibi ilaçları da 1-2 hafta öncesine kadar bırakmış olmak gerekiyor. Grip olsanız dahi ilaç kullanmayın. Grip zaten ameliyatın iptali sebebi. İyileşeyim diyip ilaç almak yine ameliyat iptal sebebi.

Çünkü kanı sulandırdığı için bu ilaçlar ameliyat sırasında kanamayı arttırıyor. Başkaca durumlarda oluşturuyordur bu yüzden doktorlar hastanın sağlığı açısından ameliyatı iptal edebiliyorlar.

Regl için alacağın ilacın içeriğini bilmiyorum hani bilsemde yorumlayacak kadar bilmiyorum şu an için elimde, kalp ilacı, aspirin ve diğer ilaçlar var :)

Durum böyleyken böyle. Bunu da hesaba kat burcucuk

Saol canım Sevin hanım da ilaç almamak daha salıklı olur demiş..almıyorum öyleyse :)

Bugün zaten ceyiz alis verisi yaptiim cicegim :))

Ama sen yine de albüme bak hadi nolur :) Öptüüm

oralet caniiim ben kendi kendimi nazar mi ettim bilmiyorum cok moralim bozuk son haftalarda..

bugün eski ölcülerimi buldum ve bugün tekrar ölcülerimi aldim..

tam tamina 3 cm kücülme var..

cok moralim bozuk :S

özelden yazicam sana simdi..

Oraletim...balım nbr yahu:)Yarın büyük gün,dilayla oralet yanyana:)Desene sallıcaz yine ortalığı:)Yuppiiii

Canım bozma moralini zayıflamışsındır. Genelde kilo alıp vermeyle ilgilidir. Takma kafana bu kadar :))

Şimdi 3 cm küçüldü diyip ameliyat olmaya karar verdim deme sakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…