Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Kizlar supersiniz yaa destekleriniz ve muthis enerjinizle bomba gibi donucem sahalara :)))

Kizlar supersiniz yaa destekleriniz ve muthis enerjinizle bomba gibi donucem sahalara :)))

oralet merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum senin ameliyatın çok yeni olmadığı için sormak istediğim birrşey var; dokunduğunda göğsünde silikonu hissediyormusun yani gerçekten göğüs dokusundan ayırt edilemiyormu? beni en çok düşündüren konu bu. bide ameliyat sonrası göğüslerinde çatlak oldumu? benim vücudum çatlağa çok müsait maalesef

Canimm gel tabi ne mahsuru olacak...saat 6 da hastenede olucam 7de ameliyata giricem... Cok heyecanliyim canim sans dile bana :) benimde dualarim seninle olacak :)

görkem hatun ben seni 20,30 da ameliyat olacak sanıyordum :)) Şu vakit doktorun harikalar yaratıyor olmalı ona en pozitif enerjimi göndriyorum :))

Tüm güzellikler senden yana olsun :92::92:

Merhaba geçte olsa sayfama geçiş yapabildim :))

Silikonu ben hissetmiyorum, dokunan hatta var mı diye arayan kızlar bile bulamıyor, özetle şu ana kadar anlayabilen bir babayiğit çıkmadı (1,5 dan beri )

Ama şu bir gerçek çok değişiyor ameliyattan sonra şu aralar daha güzeller, yani gittikçe oturuyor çünkü :))

Benim kas zarı yöntemi ile damla protez oldu.

Her yöntem, protez modeli, hatta cc ve markasına göre duruşu değişecektir.

Bende çatlak olmadı çünkü aşırı büyük bir protez konulmadı bana. Umarım sende de olmaz kafanı taktığına değmiez

teşekkürler canım hatları karıştırdık dila nın sayfasında cevap yazdım bide ben :) cidden çok sevindim buna, nişanlım baya moralimi bozmuştu bu konuda. 'doğal olmaz hissedilir vs' diyerek. burda canlı örnekler varken birdaha söyletmem böyle şeyler

O zaman ben size canlı bir örnek sunayım,benim eşim hissetmiyor:78:

görkem hatun ben seni 20,30 da ameliyat olacak sanıyordum :)) Şu vakit doktorun harikalar yaratıyor olmalı ona en pozitif enerjimi göndriyorum :))

Tüm güzellikler senden yana olsun :92::92:

canımmm işte geldim burdayımmmmm :92::92:
tüm dua ve enerjileriniz için tekrar teşekkür ediyorum.Dün akşam 7de ameliyatımı oldum bir gece kaldım..gayet iyiyim yani maşallah nazar değmesin bu 2. günüm ama gerçekten rahatsız edici bir ağrım yok beklediğimden çok daha kolay oldu herşey...şuan o kadar mutluyum ki anlatamam kendim yatıp kalkabiliyorum tuvaletime gidebiliyorum gayet rahatım

Grkmmmm sana inanamıyorummmmm,harikasın,müthişsinnn Çokkkk geçmiş olsun,sen yine de dikkat et narkozun etkisi devam ediyor,zorlama kendini iyiyim diye... kaç cc takıldı,hangi yöntem kullanıldı?

Hadi bakalım memişli güzel bir hayat seni bekliyorrr

canım çok teşekkür ederim..çok mutluyum gerçekten..ağrım çok az kollarımı hareket ettirebiliyorum ama tabi ki yormuyorum kendimi yapabiliyorum diye..dinleniyorum şimdi..ama gayet yolunda herşey çok şükür
300cc high profil dual plan meme altı kesisi şeklinde oldu..şimdi sargılarım var pazartesi sporcuya geçicem..

Benim de sargılar bir kaç gün durmuştu,çıkarıldığında ne kadar da sıkıyormuş demiştim:))Sen de atlattın sayılır artık bundan sonra pek bi şey kalmadı,masajlar filan yaparak seversin yeni cicişlerini...Bir de alışveriş keyfiiii

Ewet canim zor kismi atlattim vcok sukur..simdi iyilesme donemi basladi..sabirsizlaniyorum biran once iyilesmek ve keyfini surmek istiyorum..senin ne kadar oldu ameliyat olali? Birdebhangi teknik kac cc?

geçmiş olsun grkmm çok şükür gözün aydın. bende ki şans eşekte bile yok sanırım doktor izne ayrılacağını söyledi. ben de pazartesi cenk tokat a gideceğim. senin adına sevindim canım

geçmiş olsun grkmm çok şükür gözün aydın. bende ki şans eşekte bile yok sanırım doktor izne ayrılacağını söyledi. ben de pazartesi cenk tokat a gideceğim. senin adına sevindim canım

Hadi yaa canim uzuldum bak..Ozlem hanimin eli cok hafifmis galiba cunku benim agrim cok cok az rahat atlatiyorum 2. gunum olmasina ragmen.. Ama uzulme her iste bir hayir vardir derler...Cenk bey de cok basarili bir drmus.. Hayirlisi olsun canim Ben kurtuldum insallah sende en kisa zamanda kurtulursun..

:92::92:
:92::92::92::92: bu gece güzel bir haber almadan uyuyacağım diye üzülüyordum yaşa kız sen :))

Maşallah maşallah işte bu kadar rahat atlattın darısı herkesin başına :)) Bir iki gün daha aynı tempoyla gidersen bitti gitti işte. İyileşme dönemin başlar. Yemek yemen, tuvalete gidebilmen gayet normal olması gerektiği gibi. Ama yatıp kalkarken destek almaya devam et Kollar çok yorulmasın iyi bile hissetsen yorma canım.
Mutlu ol çok mutlu ol artık göğüslerin var :))) Özlem Hanım'ın eline sağlık seninde cesaretine. Artık iyi günlerde mutlulukla kullanmak kalyıor geriye.

Çabucak iyileşirsin bu ameliyatlar böyle ilk günler iyi bakarsan kendine sonra çabucak ayaklanıorsun Hadi bakalım göster enerjini

Canım her işte bir hayır vardır diye boşuna dememişler. :))

Git bakalım bakarsın Cenk Bey ile anlaşırsın :)) Hayırlısı hakkında ve en güzeli :)) Güzel haberlerle beklerim :))

merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun bende yaptıracağım yazılarınızı okuyunca çok heyecanlanıyorum ben ayrıca karın gerdirmede yaptıcağım 300cc dual plan yuvarlak düşünüyorum boyum 1.60 kilom 53 sizce araştırmalarınıza ve tecrübenize göre uygunmudur?birde seninki kas altımı üstümü ve high profil nedemek bilgi verirseniz sevinirim.

canım boyun kilon bence gayet iyi..fakat buna dr karar verebilir..göğüs dokun nasıl? var mı yok mu yeterli mi hepsine dr inceleyip söylüyor..ama boy kilo gayet uygun bana sorarsan...300 cc öyle adı gibi çok büyük olmuyor..ben bugün sargılarımdan kurtulucam o zaman görebilicem göğüslerimi şimdi tam anlayamıyorum..benim dual plan tekniğiyle oldu yuvarlak protezle..dual plan yarı kasaltı yarı kasüstü tekniği..göğüsün üstünde kalan kısmına silion kasaltı yerleştiriliyor böylece damla görünütüsü oluşuyor meme alt kısmı da kas ütünde kalarak doğal kıvrımı oluyor..kasaltı tekniği gibi kasın tamamı kesilerek çok ağrılı olmuyor..ve kasüstü gibi yapay olabilecek sonuçlarda oluşmuyor..gerçi artık kullanılan silikonlar çok kaliteli..benim kasüstü yaptıran arkadaşlarım da var ve hiç belli değil..artık her yöntem çok doğal sonuçlar veriyor..sen yeter ki karar ver dr.una anlat tam olarak ne istediğini..sonra gerisinden hiç pişman olmuyorsun zaten..ama dual plan tekniğini gerçekten öneriyorum..ben çok rahat atlatıyorum..high profil de, protezler yüksekliğine göre değişiyor..dr.um bende yüksek profilin daha güzel duracağını söyledi bende ona bıraktım..düşük ve orta profil protezler de varmış...soruların oldukça elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım seve seve..birçok arkadaş da bana yardımcı oldu bilgilendirdi bende onlardan güç aldım ve ameliyatımı oldum ve kurtuldum..inşallah kısa zamanda sende kavuşursun cicişlerine :92:

bu arada canım karın germe konusunda bilgim olmadığı için yardımcı olamadım...

oraletim çok teşekkür ediyorum..hızla iyileşmeye bakıyorum..şimdiden rüyalarımı desteksiz harika seksi sütyenler,bikiniler,mayokiniler süslüyor allah allahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…