oreletcim akşam eşimle konuştum çok sıcak bakmıyordu daha önceleri ben memnunum ne gerek var diyordu akşam da tamam çok istiyorsan araştır git bakalım çok mutlu olacaksan sen bilirsin dedişimdi bir an evvel yaz gelmeden gitmem gerek aslında bu doktorları tanıyanı bulsam fiyatları hakkında da bilgi sahibi olurum arkadaş yurt dışından gelip ruhi beye yaptırmış yanlız bana fiyatlsrı yüksekti dedi ondan da çekiniyorum ameliyatın fiyatıda önemli çünkü ayyy oraletçim şu aşamada sana çok ihtiyacım olacak sana soracak çok soru var içimde de heyecan
çok sağol oraletçim iyi ki varsın perşembe günü doktora gidicem kardeşim özcan beyi daha iyi tanıyor onunla buluşup gidicem çok heyecanlıyım ne konuşmam gerekiyor biliyorum ...ben hiç bu ebatlar konusundan anlamıyorum sadece takviyelilerden kurtulmak özgürce istediğim model iç çamaşırlarını almak güzel ve gösterişli gecelikleri içimde sütyen olmadan giymek isitiyorum mayokini istiyorum büyük hoş ve dik göğüsler istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummmm!!! nasıl hangi ebatları seçmem gerek silikonun markası hangisi iyi nelere konuşurken dikkat etmem gerek biliyorum neleri özellikle belirtmeliyim umarım herşey iyi gider bende senin gibi mutlu bir ameliyat sonrası geçiririm
:
Her doktorun uygulama şekli bambaşka oluyor. Sen git bakalım doktor sana uygun ne önerir, neler yapar hepsini öğren. Önemli olan ameliyatı hangi yöntemle yapacağı, protezi nereden yerleştireceği gibi konular. Bunları da öğren ki bu yöntemle ameliyat olan kişilere ulaşıp bilgi edinebilesin.
Ayrıca her ne kadar yöntemler aynı olsada ameliyat süreci herkeste farklı geçebiliyor aynı doktora ameliyat olan hastalarla görüşmen bu konuda senin için daha net olacaktır. Özcan Beyle görüş bakalım şimdiden hayırlı olsun görüşmen. Umarım içine sinen bir görüşme olur. :92:
inşallahhh canım içime siner ama bakıyorum kimse yok bunlara ameliyat olannedense içimde de bir şey bunlara gitmek istiyorum olmazsa konumu açsam acaba olan varmı diye ne yapsam bbilmiyorum:26:
Biraz araştır bakalım olmadı konu açarsın yada her ikisini yap zamandan kazan :)
Bu arada sormuşsun benim meme altı kesisiyle oldu ameliyatım.
:)evt görmüştüm orda çok beğenmiştim..şimdi bakamıyorum 25 msj falan dio:)çokkkk teşekür ederim tatlım yaa..8 ay çok ii süre bence..senin doktorun da çok ii tabi..ama istanbuldaÖzetleyeyim o zaman sana
Benim alt dudağım dolgun üst dudağım küçük. Bana burun ameliyatı yapmamak için doktorum dudaklarını dengeleyeyim o zaman daha çok beğenirsin burnunu çok düşünmezsin demişti ama yinede dolguyu alt dudağada uyguladı az da olsa daha iyi görünüm veriyor bu. Nefes alma sorunum artınca burun ameliyatı fikrinden vazgeçmedim dudaktan 2,5 ay sonra burun ameliyatı oldum ve haliyle yüz özellikle dudakta şişiyor. Dolguyu kullanamadım. Normalde 6 aylık ama etkisi 8 ay kadar dayanıyor diyorlar. Kullandığım dönemlerde memnundum ruj bile sürmeme gerek kalmadan çıkıyordum :) Teosyal Kiss, iğneli yöntemle tabi küçücük iğne can yakmıyor uyuşturuluyor dudak çevren. Benim gayet güzel olmuştu. Hatta resimlerimde var.
canım iz ne durumda kesi büyüklüğü çok mu oluyor benim arkadaş küçültme toparlama ameliyatı oldu hatta 2 sene kadar önce fakat geçen gün baktım izi çok belirgin koyu renkte ve çok görünüyor bizimki de öylemi oluyor sen şu anda nasılsın ?rahatsızlığın yok iyisin demi kusura bakma halini sormadan sorular soruyorum sana:26:hep iyi ol inşallahhh
:)evt görmüştüm orda çok beğenmiştim..şimdi bakamıyorum 25 msj falan dio:)çokkkk teşekür ederim tatlım yaa..8 ay çok ii süre bence..senin doktorun da çok ii tabi..ama istanbuldaburda da güzl yapan birini bulursam yaptrcam..tekrar çokk tşk ederim..:)
canım 10dk beklemek lazım mesaj yazmak için.albümünde ilk resmin altına yazıyorum birazdan silerim tamam mı
Gezgincim benim iz konusunda daha tam diyebileceğim bir iyileşme olmadı. Vücudum pigment üretmiş yani koyu renk. Ameliyat izi olarak beyaz fakat etrafı gittikçe koyulaştı. Bu başka bir hastalığın belirtisi gibi duruyor (diyabet) şu an için bu aralar eğitim durumum gündemde fırsat yaratıp gidemiyorum doktora. Benim Kasım ayında ameliyat olan arkadaşlara özenip ameliyat sonrası verilen sporcu sütyenimin fermuar kısmı tam iki göğsün altında kalan bölgeyi biraz tahriş etmişti. O iz bile hala duruyor yani benim yaralarım geç iyileşiyor. İz değil pigment durumunu çözmem gerekiyor öncelikle. İz konusunu kafama çok takmadım o yüzden doktorumun verdiği pigment ve jel içerikli kremleri de kullanmıyorum ama kullanmam gerek. Şu anki görüntüyü tarif edeyim balenli sütyeni çıkarırsında göğsünün altında sıkmış gibi iz olur ya aynısından var. Bu ne beni ne de bakan birini rahatsız edecek türden.
Senin arkadaşının durumuna gelince küçültme ve toparlanma yani dikleştirme olmuş anladığım kadarıyla bu operasyonda göğüs, meme ucundan aşağı doğru T şeklinde bir kesiyle iniyor. Büyütme ameliyatlarında aynı kesi olmuyor. Benim meme altından oldu yani tam balenin geldiği yerden 4 cm uzunluğunda bir kesi. Bu konunun dışında zerre sıkıntım yok. Çok şükür sürecim rahat geçti ( doktorumun demesiyle; en çabuk iyileşen hasta ünvanına sahibim rekorum kırılmadıysa tabi) benden daha rahat bir süreç dilerim sana ve olmayı düşünen tüm arkadaşlara.
oraletçim canııımmm seninkinler kaç cc di fotolara baktım az önce süper görünüyor boyun kilonu da yaz lütfen aklımda olsun doktorla göyüşücem kızlar yaaa teker teker gelin hepinizin fotoları görüp inanın uykularım kaçıyor bende istirem tüh tüh tüh aman nazar değmesin....
evet poisacım ben de oraleti gördüm ve aynen onaylıyorum,25'lik çıtır mı çıtır olan arkadaşımın gögüsleri de taktire şayan diyorum ve başkada bieşy demiyorumOraletçik şu an için yoğun kariyer çalışmaları sebebiyle giremiyor KK'ya, ben bu konuda soruna cvp vereyim..
Oraletin 290 cc Nagor.
Boyu 165 civarları kilo olarak da 43-45 olsa gerek öyle etli butlu bir hatun değil yani, gayet fit aynı resimlerde olduğu gibi :) ve de gayet yaşına uygun bir 25lik çıtırdır kendisi :))
Walla şu meme estetiğinin de en sevileni en takipçisi bol olanı, var bi hikmeti ki herkes onu takip ediyor :) ayrıca sayfada olmayışının eksikliği de çok fark ediliyor :ss
Bir an önce aramıza dönse iyi olacak
Uykuların kaçmasın,seninkilerin de bizimkiler kadar güzel olacağından benim hiç süphem yok, sen de artık rüyalarında başrolü oynamaya başlasan iyi olur bu sebeple
evet poisacım ben de oraleti gördüm ve aynen onaylıyorum,25'lik çıtır mı çıtır olan arkadaşımın gögüsleri de taktire şayan diyorum ve başkada bieşy demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?